Ioana Filipescu Vedete 28.12.2022 19:26

Cine este Florin Pastramă și ce afaceri are soțul lui Brigitte Sfăt

Cine este Florin Pastramă și ce afaceri are soțul lui Brigitte Sfăt

De Brigitte Sfăt a auzit toată lumea, după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase. Bruneta a fost mereu în atenția presei, de multe ori din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Viața ei a fost un montagne russe și toată lumea credea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea liniștea în brațele lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt este un adevărat personaj și, până la 43 de ani, a avut o viață de telenovelă. A devenit cunoscută ca manechin, mai ales după ce a câștigat ”Top Model România” și ”Top Model of the World”. Până să-l întâlnească pe Florin Pastramă, Brigitte a mai fost căsătorită de trei ori cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase.

Cine este Florin Pastramă

Pe Florin l-a cunoscut la „Ferma 2019”, unde și-au unit destinele. Au intrat în competiția de la ProTV logodiți cu alte persoane și au ieșit împreună. A urmat o nuntă fastuoasă, iar Brigitte declara atunci că nu-și dorește nimic altceva decât să-l facă pe Florin tată.

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

Dacă îți sună cunoscut numele de Pastramă, să știi că nu greșești! Florin are 40 de ani și este verișorul Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe. Deși a devenit cunoscut prin prisma căsătoriei cu Brigitte, Pastramă nu a stat departe de lumina reflectoarelor.

Acesta a avut o relație cu Raluca Podea, pe care a cerut-o în căsătorie înainte de a ajunge la Fermă. Se pare că totuși Brigitte a reușit să-i succească complet mințile și să o uite rapid pe fosta iubită.

Lui Florin Pastramă îi place să trăiască în lux, după cum a declarat chiar el. Are haine scumpe, bea şampanie fină şi merge în saloanele de înfrumuseţare la manichiură şi pedichiură.

“Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința. Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit.

cine e florin pastrama

Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a mărturisit el.

Florin Pastramă: „Am avut o copilărie de vis”

Nu a dus niciodată lipsa banilor și a avut o copilărie „de vis”, alături de ceilalți patru frați.

„Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit”, a declarat Florin Pastramă la click.ro.

După moartea tatălui, Florin a devenit capul familiei și a ajuns la conducerea „micului imperiu”. S-a ocupat de afaceri, dar a avut timp și pentru distracție, având o slăbiciune pentru femeile frumoase.

Brigitte, bătută de Florin Pastramă

Deși s-a lăudat cu averea fabuloasă, recent au apărut informații că, de fapt, acesta este sărac lipit și, pe deasupra, ar avea și datorii. Nici căsnicia cu Brigitte nu merge ca pe roate, cei doi fiind protagoniștii mai multor scandaluri. Brigitte a fost filmată când este lovită în repetate rânduri pe Pastramă. S-a zvonit chiar că bruneta ar vrea să divorțeze.

Bărbatul a fost contactat de către reporteri, dar a refuzat să vorbească despre agresiunea pe care a comis-o. Brigitte nu doar că nu a depus plângere împotriva soțului ei, ba chiar a declarat că este extrem de fericită.

„Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu. Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific”, a declarat ea.