Claudiu Melinte Știri 01.12.2022 20:24

Florica Baboi: Varsta, Ocupatie, CV, finalista Chefi la Cutite, sezon 10

Florica Baboi: Varsta, Ocupatie, CV, finalista Chefi la Cutite, sezon 10

Florica Baboi este una dintre finalistele emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Florica are 37 de ani și este din Maramureș. În prezent, Florica locuiește în Franța împreună cu familia, de aproximativ 8 ani și este împreună cu soțul său de 21 de ani.

Florica practică meseria de bucătar, o pasiune desăvârșită și fără limite pentru ea.Pe lângă profesia sa de suflet, Florica este și organizator de evenimente în Paris. Florica Baboi a reușit să treacă de preselecții, impresionând chefii cu o rețetă personalizată de risotto cu fructe de mare.

Florica Baboi a fost eliminata, dar a revenit la Chefi la Cutite

Florica a fost eliminată în bootcamp, dar a primit a doua șansă datorită unei amulete a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Cu ajutorul amuletei, acesta a readus în concurs 4 concurenți eliminați, Florica Baboi fiind repartizată astfel în echipa lui Chef Sorin Bontea.

Florica Baboi a fost un concurent puternic pe tot parcursul emisiunii Chef la cuțite 2022 și a luptat cot la cot cu bucătari cu ani de experiență în bucătărie. Florica Baboi a surprins chefii de fiecare dată, cu preparate ingenioase, sigure și gustoase.

Deși finala Chefi la cuțite, sezonul 10 nu s-a difuzat încă, au apărut zvonuri despre cine ar fi câștigat ediția din 2022. Potrivit paginii de Instagram, Viperele Vesele, Florica Baboi ar fi câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii.

„Soțului meu ar trebui să îi fac un monument, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a mărturisit Florica Baboi, la Chefi la cuțite