Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 22.12.2022 22:53

Cele mai bune 5 filme de comedie din toate timpurile. Te poți uita și de 10 ori la ele

Cele mai bune 5 filme de comedie din toate timpurile. Te poți uita și de 10 ori la ele

Vrei să te relaxezi sau pur și simplu să râzi cu poftă? Filmele de comedie ar putea fi o soluție fie că vrei le vizionezi singur sau alături de prietenii tăi. În continuare îți prezentăm top 5 filme de comedie la care te poți uita chiar și de 10 ori fără să te plictisești. 

City Lights (1931)

Un vagabond fără adăpost se împrietenește cu o frumoasă vânzător de flori și o convinge că este milionar în timp ce el lucrează în secret pentru a-i plăti operațiile necesare pentru recuperarea vederii acesteia. Una dintre capodoperele lui Charlie Chaplin, acest film hilar a fost realizat drept un film mut, însă are coloană sonoră. 

The Big Lebowski

Filmul prezintă povestea unui furt de identitate și efectele pe care le are în viața protagoiștilor. În 1991, un refugiat șomer din anii ’60, Jeff „The Dude” Lebowski (Jeff Bridges), se pierde în stilul său de viață din Los Angeles. Protagonistului, unul dintre cei mai leneși bărbați din LA, îi place să stea cu prietenii săi de bowling, proprietarul pompos al magazinului de securitate Walter Sobchak (John Goodman) și ex-surferul Donny (Steve Buscemi). Cu toate acestea, viața lui Dude se într-o după-amiază când doi tipi pătrund în casă și îl bat. 

Citește și: 7 filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Gounghog Day (1993)

Bill Murray îl joacă pe Phil, un prezentator TV care lucrează pentru o stație locală din Pennsylvania. Phil pare un tip fermecător atunci când camerele sunt pornite, însă când transmisiunea se încheie, lucrurile se schimbă radical – este un tip îngrozitor de egocentric și își tratează cu dispreț colegii, în special pe producătorul său Rita (Andie MacDowell) și pe cameramanul Larry (Chris Elliot). Pe 2 februarie 1992, Phil, Rita și Larry sunt trimiși la o misiune pe care Phil o îndeamnă în mod special: festivitățile anuale de Groundhog Day din Punxsutawney. 

Bridesmaids (2011)

Annie, o domnișoară de onoare a cărei viață este prezentată în timp ce o conduce pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph), și un grup de domnișoare de onoare colorate (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey și Ellie Kemper) într-o aventură sălbatică spre căsătorie. Viața lui Annie este un adevărat haos, dar lucrurile se schimbă atunci când află că prietena ei cea mai bună s-a logodit. 

Superbad (2007)

Elevii Evan (Michael Cera) și Seth (Jonah Hill) și-au propus să aducă de băut la o petrecere care i-ar putea scoate de pe „lista tocilarilor”. Evan este un tânăr elev strălucitor, căruia îi este frică să plece la colegiu fără cel mai bun prieten al său Seth,  care nu a fost acceptat la aceeași școală ca acesta.