Gabriela Dinu Știri 01.10.2022 20:31

Ce vedete din Romania au cont pe Only Fans. Ce pret au abonamentele lor

Ce vedete din Romania au cont pe Only Fans. Ce pret au abonamentele lor

Only Fans este o platformă cu un conţinut destinat exclusiv adulţilor, care a ajuns la mare căutare şi în România. Prima persoană de la noi din ţară care a intrat în această industrie este Bia Khalifa, în prezent concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV.

Recent, un alt nume foarte cunoscut din showbiz-ul românesc a intrat pe Only Fans şi generează zilnic conţinut destinat exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Este vorba despre nimeni alta decât fosta asistentă TV, Daniela Crudu.

Cât costă un abonament pe Only Fans la vedetele din România?

Şi nu s-a oprit aici, căci a învăţat-o şi pe sora ei, Ana Crudu. Mai mult, cel mai mare fan al lor este, după cum a povestit chiar Daniela, nimeni altul decât tatăl lor. „Semăn cu tata, e așa fericit de când fac OnlyFans. Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu Video Call să mă întrebe ce am mai postat. El care înainte nici nu mă suna, rar. Îi place maxim, îi place și de mine și de sora mea mult de tot. Și ne susține și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de astea și pe reviste pe 3 lei… acum măcar vin roadele”, a spus Daniela Crudu.

Preţul unui abonament pe contul Danielei Crudu este de 20 de dolari pe lună, în timp ce sora ei, Ana, şi-a stabilit un tarif mai mic, de doar 12 dolari pe lună.

Câţi bani cere Bia Khalifa pentru o lună pe Only Fans?

Bia Khalifa este artizana fenomenului de Only Fans din România, fiind prima persoană care şi-a făcut cont şi a început să producă bani pe această platformă. În prezent, cât ea este în Republica Dominicană, unde filmează la Sunt celebru, scoate-mă de aici, contul său este administrat de un apropiat. Pentru că imaginile şi filmuleţele pe care le postează nu sunt de actualitate, şi preţul unui abonament a fost scăzut considerabil. Astfel, ea solicită suma de doar 3,20 de dolari pentru o lună de acces la profilul său. 

Xonia, cântăreaţa de origine australiană, este iarăşi o vedetă de la noi care şi-a deschis cont pe Only şi postează imagini şi filmuleţe sexy pentru urmăritorii săi. Blonda are un tarif de 4,99 dolari pe lună.

Mihai Trăistariu face şi el bani din Only Fans, iar costul unui abonament pe profilul său costă 5 dolari pe lună. Recent, a mai intrat în industria Only Fans şi Larisa Bercea, cunoscuta dansatoare la bară.