Gabriela Dinu Știri 17.11.2022 17:07

Ce tarife a ajuns să aibă Târgul Autovit din Vitan pentru chirii ori vânzări de mașini

Ce tarife a ajuns să aibă Târgul Autovit din Vitan pentru chirii ori vânzări de mașini

Dacă ai o mașină de vânzare sau te faci un bussines cu mașini second hand și te-ai gândit să le expui in târgul Autovit trebuie să știi, desigur, şi ce tarife sunt practicate in funcție de categoria din care face parte.

Odată cu ieșire din stătea de urgentă și cu intrarea în vigoare a măsurilor de relaxare luate de autorități privind rata de infectare cu SAR-S COV 19, piața auto a început să aibă activitate.

Ce taxe sunt percepute la Târgul Autovit din Vitan în 2021?

Şi nu oricum, intensă, căci înainte de toate îţi poţi da seama de asta atunci când mergi să îţi înmatriculezi o maşină şi vezi cozile interminabile de la instituţiile de specialitate.

Unul dintre locurile unde se vând cu succes maşini în toată perioada anului este Târgul Autovit, din Vitan, Bucureşti. Acesta are un plan tarifar împărțit pe zone, precum și în funcţie de facilitățile pe care acestea le au. Astfel, prețurile pe zone, începând cu ziua de joi, de la ora 6:00 și până Duminică, de la ora 24:00, sunt după cum urmează:

Zona 1

  • Parc auto acoperit în totalitate are tariful unic de 100 RON pe autoturism; Autoturismele și autoutilitarele au prețul de 50 RON;
  • Pentru Microbuze, Autospeciale, Tractoare ai Rulote auto prețul este de 70 RON;
  • Motoretele și Motocicletele au prețul de 15 RON.

Zona 0

  • Aici tariful este unic pentru autoturisme și are prețul de 70 RON;

Zona rezervă

  • Și la aceasta categorie prețul este unic pentru autoturisme, 70 RON

Pentru accesul autoturismelor și autoutilitarelor se mai percepe încă o taxă în valoare de  5 RON pentru accesul în zilele de joi si vineri.

Dacă vii în târgul Autovit din Bucureşti ca simplu vizitator sau cu gândul de achiziționa un autovehicul expus trebuie să stii ca accesul în incinta târgului se face contra cost și are prețul de doar 3 RON. Indiferent de scopul tău, taxa trebuie achitată la intrare.

Aici pot fi găsite maşini la orice preţ, de la cele mai ieftine, fără prea multe accesorii şi specificaţii, dar şi din cele de lux, care costă sume astronomice. Depinde doar de dumneavoastră ce maşină vă doriţi şi la ce preţ doriţi să vă încadraţi.