Claudiu Melinte Auto 12.04.2022 12:29

Ce salariu are, de fapt, un șef zonal care are în grijă mai multe benzinării SOCAR

Ce salariu are, de fapt, un șef zonal care are în grijă mai multe benzinării SOCAR

SOCAR Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distributiei de carburanti din nord-estul tarii, ce a creat peste 500 de locuri de munca din Romania. SOCAR este reprezentanta companiei petroliere si de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan, aflata pe piata din Romania din 2011.

Pana in prezent compania a creat in tara noastra peste 500 de locuri de munca si a derulat investitii de mai bine de 50 milioane de euro.

Ce salariu are un sef zonal la SOCAR

Am putea spune ca salariile oferite de SOCAR sunt similare cu cele ale concurentilor. Potrivit site-ului undelucram.ro, un casier castiga, in medie, de 1.700 de lei pe luna, iar un sef de ura primeste lunar in jur de 2000 de lei. La suma se adauga si tichetele de masa in valoare de 240 de lei si un bonus de 200 de lei lunar.  Un sef zonal care are in grija mai multe benzinarii SOCAR castiga insa mult mai bine, insa cresc si responsabilitatile. Acesta ajunge sa primeasca lunar in jur de 5.000 de lei, plus tichete de masa si bonusul lunar.

Responsabilitati sef zonal SOCAR

Veti gasi anunturi de angajare atat pe site-urile specializate in recrutari, cat si pe cel oficial al companiei, la sectiunea cariere. Printre beneficiile oferite angajatilor se numara: tichete de masa, plata orelor suplimenare, sporuri de noapte si de weekend, bonusuri lunare in functie de vanzari, training-uri si posibilitati de promovare in cadrul companiei.

Pentru postul de sef de statie, se cer urmatoarele cerinte. Conform anuntului de recrutare publicat pe socar.ro, candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

– Studii superioare sau medii;
– Experienta de minim 2 ani in domeniul comercial;
– Foarte bune cunostinte operare PC (MS Office);
– Lucru cu gestiune de bani si marfa;
– Cunostinte de contabilitate primara;
– Avantaj – cunoastere gestiune produse petroliere;
– Integritate.

Un sef zonal trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii pentru a ocupa aceasta functie, insa responsabilitatile sunt mai mari, avand in vedere ca are in grija mai multe benzinarii.

SOCAR este o companie renumita la nivel mondial pentru activitatea sa de productie de petrol si gaze naturale. In prezet, SOCAR detine 44 de statii de alimentare in urmatoarele judete din Romania: Bucuresti, Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Bistrita, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov, Cluj, Valcea, Arad, Sibiu, Brasov si Hunedoara.