Gabriela Dinu Știri 29.01.2023 17:10

Cât costă și de unde poți cumpăra cartea Vioricăi Dăncilă

Cât costă și de unde poți cumpăra cartea Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă pregăteşte lansarea cărţii tip interviu la care a lucrat alături de o fostă jurnalistă OTV, pe nume Marga Niţu. Aceasta spune că a amânat momentul pentru ca PSD să treacă peste campania electorală şi alegeri pentru a nu afecta în niciun mod bunul mers al partidului.

În acelaşi timp, după dezvăluirile făcute, cartea „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr” promite să demaşte relaţiile din lumea politică şi modul în care funcţionau lucurile în interiorul Partidului Social Democrat în perioada în care a fost premierul României şi, mai apoi, candidatul PSD la preşedinţia ţării.

Cât costă cartea pe care o va lansa Viorica Dăncilă

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.  Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante„, anunţa Viorica Dăncilă pe contul său de Facebook, pe data de 18 ianuarie, fără a oferi însă, alte detalii privind data de lansare ori preţul pe care îl va avea creaţia  sa.

Coperta cărţii pe care o va lansa Viorica Dăncilă. Sursa foto: Facebook
Coperta cărţii pe care o va lansa Viorica Dăncilă. Sursa foto: Facebook

Viorica Vasilica Dăncilă, pe numele său real, pregăteşte astfel lansarea unei cărţi prin care vrea să îşi facă povestea din interiorul PSD cunoscută. Nu este, deci, o carte prin care îşi doreşte să obţină profituri şi nici o carieră în beletristică, vrea doar ca România să cunoască şi partea sa de poveste. De aceea, se aşteaptă ca „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr” să se găsească în toate libăriile din ţară, precum şi pe platformele de vânzare online, la preţuri accesibile tuturor românilor curioşi de ceea ce s-a întâmplat în perioada anterior amintită.

Viorica Dăncilă a fost premierul României din ianuarie 2018 şi până în noiembrie 2019, când a demisionat după ce a pierdut alegerile prezidenţiale după cursa cu actualul preşedinte, Klaus Iohannis.