Ionuț Nițulescu Vedete 17.05.2021 12:45

Cât de schimbată este Violeta, fiica Andreei Marin: „Superbă ca mama ei”

Cât de schimbată este Violeta, fiica Andreei Marin:

Andreea Marin a publicat o fotografie cu fiica ei, iar fanii au fost cuceriți de frumusețea Violetei, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 14 ani în luna decembrie. Deși preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, unoeri Andreea Marin publică fotografii cu fiica ei.

Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o tânără superbă

Recent, fosta prezentatoare TV a publicat două imagini cu Violeta, care s-a transformat într-o adolescentă superbă, care impresionează la fiecare apariție. Se pare că Violeta a luat ce e mai frums de la părinții ei.

”Să-ți traiască, iubito, sa va bucurati una de alta! Minunată la fel ca mama sa / Superbă precum mama ei!/ Pe bune???asa mare??sa fiți sănătoase și fericite mereu/ Cât este de frumoasa! Ca și mama!/ Foarte frumoasă! Așa mamă, așa fiică!”, au fost doar câteva reacții ale internauților.

Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei îi este cea mai bună prietenă și că îi seamănă foarte mult.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre fiica ei

Deși mai are de copilărit, Violeta și-a ales deja ce carieră vrea să urmeze. Fosta prezentatoare TV a rămas uimită când a aflat ce meserie a ales fiica ei.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat moderatoarea TV.

Citește și: Minodora a slăbit 40 de kilograme: „Am ajuns unde mi-am dorit”. Iată cum a reușit