Ionuț Nițulescu Vedete 15.05.2021 10:25

Minodora a slăbit 40 de kilograme: „Am ajuns unde mi-am dorit”. Iată cum a reușit

Minodora a slăbit 40 de kilograme:

Minodora a slăbit 40 de kilograme. Artista este la Maxim, dar nu în ceea ce privește kilogramele. Aceasta este complet transformată. Iată cum a reușit!

Minodora arată incredibil după ce a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme. Arată mai bine ca în adolescență, după cum mărturisește chiar ea. Se simte bine în propria piele și asta se vede!

Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme?

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. După operație, artista a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă.

„Eu am stomacul tăiat prin operația de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se știe foarte clar de la o persoană care a trecut prin așa ceva. Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se mărește din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operație am pus într-un an și jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire”, spunea Minodora, acum ceva vreme.

Dacă în urmă cu doi ani avea 100 de kilograme, acum Minodora a ajuns la 60, în condițiile în care, spune ea, mănâncă orice. În ce constă secretul? În moderație, în limitarea porțiilor, dar și în mișcare, pentru că artista face și sport.

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. Suma este uriașă 

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena 1.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a mai mărturisit Minodora la Acces Direct.

Minodora nu mai e la Maxim!

Vedeta este încântată de rezultat, iar asta se vede și în fotografiile pe care le publică pe Instagram. Transformarea este spectaculoasă, însă nu toți fanii sunt încântați de noua Minodora.

Mulți o laudă pentru felul în care arată la 43 de ani, alții sunt de părere că îi stătea mai bine mai plinuță.

„Ce mult ai slăbit. Bravo!”, „Superbă. Întinerești pe zi ce trece”, „Ești super”, „Mino, nu stiu ce sa zic. Eu te vedeam frumoasa… acum (după slabire)nu mai ești la fel…”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la una dintre fotografiile artistei.