Gabriela Dinu Știri 04.11.2021 13:20

Când începe Black Friday 2021 pe eMag și ce produse vor fi reduse considerabil

Când începe Black Friday 2021 pe eMag și ce produse vor fi reduse considerabil

Black Friday este „sărbătoarea” preferată a românilor devoratori de cumpărături şi reduceri. Astfel, majoritatea românilor se întreabă când va avea loc şi pe eMag în 2021 şi ce produse se vor vinde la un preţ redus.

Aşa cum a obişnuit, eMag a pregătit reduceri considerabile la toate produsele, dar cele mai mai tăieri de preţuri vor avea loc la produsele electrocasnice, telefoane, televizoare şi alte electronice.

Când are loc Black Friday şi ce surprize a pregătit eMag?

Tot pe eMag veţi găsi reduceri la ce nu vă închipuiaţi că ar putea comercializa eMag. De exemplu, vacanţe, cazări şi chiar experienţe. Toate acestea pot fi regăsite în aplicaţia eMag, disponibilă atât în Magazin Play, cât şi în App Store.

Mare atenţie, toţi ochii pe eMag în perioada reducerilor colosale, căci acestea îşi dau startul la ora 00:00 şi se duc rapid, cât ai zice „peşte”. De aceea, mulţi vânează să ştie data exactă pentru Black Friday la eMag şi au alarma setată pentru ziua de 12 noiembrie 2021.

De cele mai multe ori, eMag a organizat reduceri considerabile şi în trecut au existat unele erori, când anumite produse ar fi fost vândute din greşeală la un preţ de nimic. Mulţi spun că totul ar fi fost o strategie de marketing, pentru a atrage atenţia, dar cum acest fapt nu poate fi dovedit, lupul neprins e negustor cinstit.

Citeşte şi:

Când apare oficial Iphone 13 și când îl vei putea precomanda de la eMag
Nemaiîntâlnit. Ce s-a întâmplat în primele 10 minute pe eMag de Black Friday

Un fapt la care trebuie să aşteptaţi atunci când veţi cumpăra de pe eMag în perioada extrem de încărcată de Black Friday este că întârzierile pot apărea oricând. Volumul de muncă pentru colaboratorii este uriaş în acea perioadă şi în ciuda tuturor eforturilor, întârzierile sunt inerente.

Chiar şi aşa, pentru cine aşteaptă să îşi comande noul iPhone 13, orice întârziere deja nu mai contează, mai ales că se aşteaptă reduceri considerabile şi la telefoane pe eMag, de Black Friday.