Gabriela Dinu Știri 25.05.2022 09:06

Când are loc finala Survivor România 2022 și cum se va desfășura

Când are loc finala Survivor România 2022 și cum se va desfășura

Survivor România 2022 a ajuns la final şi fanii aşteaptă cu nerăbdare să afle deznodământul, cine este marele supravieţuitor care va pune mâna pe marele premiu al competiţiei disputate în Republica Dominincaă.

Pro TV a transmis pentru prima dată Survivor, după ce a „furat” formatul de la adversarul Kanal D. După 4 luni de la plecarea din ţară, concurenţii cei mai buni de la Survivor se vor lupta în ultimul act al competiţiei.

Când e finala Survivor România 2022 la Pro TV?

Cei care nu vor putea ajunge în faţa televizoarelor pentru a putea vedea finala Survivor România o vor putea face de pe orice dispozitiv, în cazul în care dispun de un abonament la Voyo, platforma de live streaming şi nu numai a celor de la Pro TV. Aceasta va putea fi accesată de pe smartphone, laptop, tabletă sau calculator la orice oră din zi şi din noapte.

Finala Survivor România va avea loc marţi, pe data de 31 mai 2022, iar până atunci concurenţii mai au încă 2 emisiuni de foc, în care îşi vor testa limitele şi îşi vor pune corpul la treabă, totul pentru a ajunge în ultimul act. Marele premiu este în valoare de 50.000 de euro, iar în sezonul precedent, transmis de Kanal D, marele câştigător a fost Edmond Zanidache. Acesta şi-a cumpărat propriul apartament cu banii primiţi de la producătorii turci şi a investit în muzică.

Se ştie câştigătorul Survivor România 2022?

În prezent, la ora redactării acestui articol, în competiţia supravieţuitorilor au mai rămas doar Elena Chiriac, Ionuţ Popa, Blaze, Alexandru Nedelcu şi Alex Delea. Gurile rele spun că s-ar ştii deja cine a câştigat Survivor România, iar acesta ar fi nimeni altul decât Ionuţ Popa, de la Războinici.

Până una alta, mai sunt încă două ediţii de Survivor România până la ultima confruntare. Aceasta va avea loc marţi, pe 31 mai 2022, de la ora 20:30 şi va putea fi văzută online şi pe Voyo.