Gabriela Dinu Filme & Seriale 13.12.2022 14:05

Cand apare sezonul 2 al serialului Wednesday pe Netflix

Cand apare sezonul 2 al serialului Wednesday pe Netflix

Wednesday este cel mai nou serial apărut pe Netflix, proaspăt difuzat în platformă. Fanii se întreabă deja când vor putea vedea sezonul cu numărul doi al seriei.

Jenna Ortega a făcut ravagii în rolul fiicei familiei Adams, iar la numai o lună de la apariţia filmului, a fost făcut şi anunţul cu privire la următorul sezon. Regizorul Tim Burton a făcut din serialul Wednesday de pe Netflix producţia cu cel mai bun debut al unui serial în limba engleză, din întreaga istorie a platformei Netflix.

Când veţi vedea pe Netflix serialul Wednesday, sezonul 2?

Primul sezon are opt episoade, iar acestea au înregistrat u număr de 341,2 milioane de ore de vizionare în întreaga lume, la doar o săptămână de când s-a dat pentru prima dată „play”.

Numai că, pentru a vedea sezonul 2 din Wednesday, fanii vor avea ceva de aşteptat. Pagina Upcoming Movies tocmai a făcut anunţul cu privire la continuare: „Season 2 of Wednesday is expected 2024!” – „Sezonul 2 din „Wednesday” este așteptat în 2024” – a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

Bineînţeles că fanii s-au supărat teribil, iar asta reiesea din miile de comentarii pe care le-au lăsat la postarea prin care s-a făcut anunţul: „Nu pot să cred, atât de târziu? / Vă rog, faceți cumva să apară în 2023, de Halloween / Este o perioadă foarte lungă de așteptare…”.

Tim Burton, cel care a regizat primele patru episoade din serialul Wednesday, a povestit ce a reprezentat această experienţă pentru el: „Simt că a fost scris pentru mine pentru că… m-am simţit ca ea când eram băiat la şcoală. Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, mi-e cunoscut… aşa că a fost foarte uşor să mă identific cu toate astea. Familia Addams a fost făcută foarte bine în moduri diferite. Îmi place ideea dea mă concentra pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă”, a declarat Burton pentru Reuters.

Aşadar, pentru cine e nerăbdător să aştepte, sezonul al doilea din Wednesday va putea fi văzut pe Netflix peste cel puţin un an şi jumătate. Dar criticii spun că ar merita aşteptarea.