Gabriela Dinu Filme & Seriale 09.12.2022 07:30

Ce filme și seriale noi apar în luna decembrie pe Netflix

Ce filme și seriale noi apar în luna decembrie pe Netflix

Luna decembrie a venit cu o mulţime de surprize pentru abonaţii Netflix. Filme şi seriale noi apar în platformă, dar şi episoade noi ale serialelor care rulează deja.

În aplicaţia Netflix sunt disponibile deja o suită de filme de Crăciun şi urmează să apară şi altele de acest gen, dar şi de dragoste, acţiune sau suspans.

Ce să vezi pe Netflix în decembrie 2022: filme şi seriale noi

Guillermo Del Toro’s Pinocchio este povestea reinventată a cunoscutei păpuşi de lemn. Acesta pleacă într-o aventură prin diverse lumi paralele şi cunoaşte dragostea, cea care are puterea de a da viaţa.

Glass Onion: A knives out mystery este o poveste poliţistă cu Benoit Blanc în rolul principal. Detectivul se trezeşte pe o insulă privată din frumoasa Grecie şi încearcă să rezolve misterul sosirii sale acolo.

The Witcher: Blood Origin are acţiunea plasată în lumea elfilor, cre se petrece undeva la 1200 de ani înaintea evenimentelor relatate în serialul deja apărut pe Netflix, The Witcher. Blood Origin va spune povestea uitată a celor şapte proscrişi, care s-au unit pentru a opri forţa care le-a luat totul.

La capitolul seriale, oferta este una bogată şi cuprinde titluri precum: Firefly Lane, sezonul al doilea, care spune povestea prieteniei de o viaţă dintre Kate şi Tully. La fel de savuros şi interesant ca primul sezon, dar cu poveşti şi surprize uriaşe, sezonul doi din „Aleea Licuricilor” este un serial pe care să îl vezi pe nerăsuflate.

My Unorthodox life – sezonul 2 revine cu procesul de divorţ al Juliei, iar Batsheva şi Miriam vor cunoaşte dragostea şi succesul în carieră.

I Hate Christmas este un serial noi, devenit disponibil din 7 decembrie 2022 pe Netflix şi spune povestea unei sore medicale, care îşi caută partener de Crăciun, cu doar trei săptămâni înainte de marea sărbătoare.

Alte seriale disponbile pe Netflix în luna decembrie sunt: Cat (serial animat), Dream Home Makeover- sezonul 4, Money Heist: Korea- Joint Economic Area partea 2, Behind every star, Glitter, Paradise PD- partea 4, Summer Job, Emily in Paris – sezonul 3, Alice in Borderland – sezonul 2, Treason, The Circe- sezonul 5, Rise of Empires- Ottoman – sezonul 2.