Gabriela Dinu Știri 01.10.2022 21:48

Cand apare sezonul 2 al serialului House of The Dragon

Cand apare sezonul 2 al serialului House of The Dragon

Game of Thrones a fost, fără îndoială, serialul deceniului. De aceea, producătorii au venit cu un prequel la acesta, prin apariţia House of the Dragon – Casa Dragonului. Sezonul 1 este în desfăşurare pe HBO, iar fanii se întreabă când va apărea şi partea a doua.

House of the Dragon se bazează şi el tot pe cartea Fire and Blood, iar evenimentele din acest serial au loc înainte cu 200 de ani de cele din Game oh Thrones, la 172 de ani distanţă de naşterea personajului feminin principal din film, Daenerys Targaryen.

Când se difuzează la HBO sezonul 2 din House of the Dragon?

„În mod obișnuit, îmi place să am o abordare vorbesc despre cum ar putea arăta un al doilea sezon și despre scenarii. Dar avem tendința de a ne plăcea să vedem cum se comportă un serial. Acestea fiind spuse, există o șansă destul de mare ca House of the Dragon să primească un sezon doi. Dar tindem să ne placă să acordăm ceva timp lucrurilor”, spunea Casey Bloys, şeful de la HBO la apariţia serialului.

Imediat după apariţia primului episod şi înregistrarea unui succes fabulos, cei de la HBO au făcut şi anunţul oficial cu privire la sezonul al doilea care, veşti bune pentru fani, se va face cât de curând.

10 milioane de telespectatori au urmărit pe HBO în prima noapte de la apariţie a primului episod din House of the Dragon.

Citeşte şi:

Mai sunt sau nu eficiente decodoarele HBO în prezent și cât ajunge să coste unul pe OLX?

„Distribuția și echipa noastră fenomenală au acceptat o provocare uriașă și au depășit toate așteptările, livrând un serial care s-a impus deja ca un must-see-TV. Un imens mulțumesc [co-creatorului și producătorului executiv George R.R.R. Martin și co-creatorului și showrunnerilor Ryan Condal și Miguel Sapochnik] pentru că ne-au condus în această călătorie. Nu am putea fi mai entuziasmați să continuăm să aducem la viață saga epică a Casei Targaryen cu sezonul doi”, a declarat Francesca Orsi, vicepreşedintele executiv al celor de la HBO Programming.

Nu au anunţat însă şi data oficială, însă americanii preconizează că sezonul al doilea din aşteptatul serial ar apărea în 2024, după ce va fi filmat în prealabil în 2023.