Gabriela Dinu Știri 29.10.2021 19:32

Când apare partea a doua a filmului Dune. Data exactă de lansare

Când apare partea a doua a filmului Dune. Data exactă de lansare

„Dune”, cel mai aşteptat film din această vară, are şi o continuare şi mulţi se întreabă când va fi filmată partea a doua.

Producţia cinematografică a ajuns deja şi pe HBO Max, unde a fost extrem de apreciat, iar producătorii tocmai au anunţat că se va filma „Dune 2”, spre deliciul fanilor.

Se ştie deja când va apărea partea a doua din filmul Dune

Se va numi „Part Two sau Dune: Partea a doua” şi se ştie deja când va fi disponibil în cinematografele din toată lumea, precum şi în România, producătorii anunţat data exactă.

Dune este un film produs de Warner Bros în colaborare cu Legendary Pictures, ce a avut un buget estimativ în valoare de 200 de milioane de dolari. Iniţial, acesta trebuia să apară în anul precedent, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile tuturor peste cap şi data de apariţie a fost de 1 octombrie 2021. Cinematografele din Statele Unite ale Americii au fost închise până de curând din cauza măsurilor restrictive anti-coronavirus.

Chiar dacă nu am scăpat de coronavirus şi restricţiile le-ar puta da din nou planurile peste cap, producătorii Dune au anunţat deja când va fi lansat al doilea film din serie.

Citeşte şi:

Lista completă a actorilor din serialul Doctorul Minune de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală
Lista completă a actorilor din serialul Hercai de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Conform anunţului făcut de producători pe pagina lor oficială de Twitter, mult aşteptata parte a doua a filmului de lung metraj Dune va apărea pe data de 23 octombrie 2023, adică în fix 2 ani de acum.

Rămâne de văzut în ce măsură coronavirusul va afecta această dată, dar se crede deja că s-au luat toate măsurile de prevenţie şi data înaintată este prevăzută şi cu un timp rezervat problemelor de acest gen. Ceea ce înseamnă că Dune 2 va fi în cinematografe mai mult ca sigur aşa cum s-a anunţat, adică în toamna anului 2o23.