Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 13:42

Când apare noul Samsung Galaxy S21 și S21 Ultra: specificații, cum arată, preț, design

Când apare noul Samsung Galaxy S21 și S21 Ultra: specificații, cum arată, preț, design

Fanii Samsung aşteaptă cu nerăbdare să pună mâna pe noul smartphone, S21. Specialiştii se aşteaptă la ceva grandios şi au spus dinainte că va fi, cu siguranţă, una dintre cele mai impresionante serii care vor apărea în anul 2021.

SamMobile, compania care oferă lumii informaţii despre ceea ce se întâmplă în studiourile Samsung, a spus presei că nou S21 va avea o cameră foto principală de 150MP. Este ceva fabulos pentru un telefon, iar fanii Samsung speră ca acest lucru să fie real şi acea cameră să ajungă pe noul Galaxy S21.

Cum va arăta Samsung Galaxy S21

Vor avea procesoare Snapdragon, cel mai probabil este vorba despre modelul 875, iar în unele regiuni vor ajunge cu Exynos, cel mai sigur de 1000. Da, este adevărat, telefoanele Samsung tind spre perfecţiune cu fiecare model pe care îl lansează. Să sperăm că Samsung S 30 se şi apropie.

La gama ULTRA, este aşteptat ca ecranul să fie mare, dacă nu uriaş, în acest moment fiind în teste mai multe variane, de 6.9 şi 7,1 inch, dimensiuni care seamănă mai mult a tablete, nicidecum a telefoane. Rămâne de văzut cum vor fi, cu exactitate. Marginile ecranului vor fi reduse pentru a amplifica senzaţia de ecran uriaş, iar lansarea este aşteptată în primăvară, undeva la începutul lunii martie.

Vor fi lansate trei telefoane Samsung Galaxy S21, care vor arăta aproape identic şi vor avea doar câteva diferenţe minore, cea mai evidentă fiind dimensiunea. Culorile disponibile vor fi gri, roz, violet şi alb, iar cei care vor achiziţiona varianta Plus, vor exista variantele de roz, violet, argintiu şi negru. În timp ce Galaxy Ultra va fi negru sau argintiu, existând doar două variante disponibile.

Samsung Galaxy S30
Samsung Galaxy S21

O informaţie neconfirmată momentan, dar care pare foarte aproape de realitate, s-a scurs în urmă cu puţin timp. Noul telefon Samsung Galaxy S21 nu va avea camerele selfie in-display, după ce firma nu ar fi reuşit să îndeplinească cerinţele ne producţie necesare pentru a putea implementa această nouă tehnologie. Firma nu va rămâne, însă, fără această caracteristică neexploatată, ci se zvoneşte că va fi utilizată pentru Galaxy Z Fold 3, care urmează să apară în viitor.