Păcuraru Stelian Știri 09.02.2022 08:00

Când apare Disney Plus în România și cum poți să ai acces la platformă până atunci

Când apare Disney Plus în România și cum poți să ai acces la platformă până atunci

Anul și platformele noi de streaming în România. După HBO GO și Netflix, românii sunt la un pas să aibă o nouă zonă unde să-și găsească titlurile preferate din industria cinematografică. În 2022 sunt șanse foarte mari să ajung în România și Disney Plus.

În prezent, urmărim filme pe Netflix, pe Amazon Prime sau pe HBO Go, iar din 2022 vom putea avea mai mult conținut pentru că apar HBO MAX și Disney Plus.

Când apare Disney Plus în România și cum poți să ai acces la platformă până atunci

Într-o perioadă în care consumul de filme și seriale pe internet a crescut într-un ritm impresionant, Disney a hotărât să le răspundă giganților deja existenți pe piață cu un produs similar. Disney Plus este alternativa propusă de Disney pentru tot ceea ce înseamnă platforme contra cost de filme în acest moment.

Disney Plus a fost lansat pe 12 noiembrie 2019 și conține filme produse de studiourile Walt Disney. Totodată, Disney Plus găzduiește și titluri semnate de Pixar, Marvel, Star Wars sau National Geographic.

Pentru moment, din păcate, Disney Plus nu este valabil și pentru utilizatorii din România. Dacă dorești să utilizezi totuși platforma, atunci ai nevoie de un serviciu VPN pentru a te conecta și a fi acceptat la serverele Disney.

Imediat după ce descarci un serviciu VPN din magazinul telefonului tău android, poți începe acțiunile pentru a-ți activa contul. În contul pentru Disney Plus vei beneficia de o săptămână gratuită, în care poți încerca toate titlurile care îți plac, apoi totul se va întâmpla contra cost, în baza unui abonament lunar.

Începând cu vara lui 2022, Disney Plus va putea fi utilizat și în România, așa că nu va mai fi nevoie de o așteptare prea mare. Țara noastră a fost inclusă pe listă alături de țări precum Serbia, Polonia, Grecia sau Cehia, iar platforma s-ar activa cu suport în România fie la începutul lunii iunie, fie spre sfârșitul lunii august.