Claudiu Melinte Știri 01.01.2023 02:08

Bombă pe piața media! Crina Abrudan se întoarce la TV după o pauză de 7 ani. Va lucra pentru un post surpriză! EXCLUSIV

Bombă pe piața media! Crina Abrudan se întoarce la TV după o pauză de 7 ani. Va lucra pentru un post surpriză! EXCLUSIV

Frumoasa prezentatoare TV Crina Abrunda revine în fața televizoarelor după o pauză de mai bine de 7 ani. Ultima oară când o vedeam la pupitrul știrilor sportive ale Antenei 1 era anul 2013. Soția lui Gabi Popescu a semnat de curând un contract cu un post TV care dorește să se relanseze pe piața media. Crina Abrudan va face ceea ce știe ea cel mai bine: va prezenta știrile sportive.

Conform surselor știridirecte.ro, postul care a ”transferat-o” pe Crina Abrudan este Prima TV, canal care se află în plină reconstrucție, după ce a fost preluat de Look TV. Crina va prezenta edițiile de weekend ale știrilor sportive. Coleg îi va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, care va ocupa pupitrul știrilor sportive în cursul săptămânii.

Crina Abrudan va fi colegă cu Selly la Prima TV

Postul Prima TV a fost în centrul atenției de 1 decembrie, obținând unul dintre cele mai mari ratinguri din ultimi ani. Motivul: Selly a lansat emisiunea ”Selly Show” atât pe Youtube, dar și pe Prima TV. Chiar dacă fac parte din generații diferite, Crina Abrudan și Selly au un singur scop: creșterea ratingului și readucerea postului TV în primele 4 televiziuni rin România.

În ultima perioadă, Crina Abrudan s-a remarcat prin o serie de pictoriale sexy, dar și prin munca de influencer, promovând diferite produse pe pagina sa de Instagram. A apărut și la diferite posturi TV ca invitat, parcă plânuindu-și revenirea la TV. Crina Abrudan este așteptată să înceapă munca la Prima TV în weekend-ul 11 – 13 decembrie.

Crina Abrudan se intoarce la TV

Ce scrie în CV-ul Crinei Abdrudan

Crina Abrudan a debutat în presă la un post radio, unde a lucrat ca reporter de teren. După o perioadă ea a ajuns să prezinte știrile sportive de la Antena 1, acolo unde s-a și remarcat, de altfel. Din 2013 plecat de la Antena 1 și s-a dedicat antreprenoriatului. Din păcate pentru ea, pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap, fiind nevoită să-și închidă un loc de joacă pentru copii situat într-un cartier rezidențial.