Ionuț Nițulescu Vedete 22.02.2023 12:53

Reacția Vicăi Blochina când l-a văzut pe Victor Pițurcă. I-a fost amantă timp de 16 ani!

Reacția Vicăi Blochina când l-a văzut pe Victor Pițurcă. I-a fost amantă timp de 16 ani!

A fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, au un copil împreună și până, dar și acum îi tresară inima când îl vede. Vica Blochina a dezvăluit detalii neașteptate despre relația interzisă pe care a avut-o cu fostul selecționer al României.

Vica Blochina este una dintre cele mai frumoase femei din România. A fost amantă ani la rând și nu s-a sfiit să recunoască asta. Ba dimpotrivă, blonda a dezvăluit că Pițurcă a rămas marea ei iubire.

Reacția Vicăi Blochina când l-a revăzut pe Pițurcă

Aceasta a dezvăluit că i-a tresărit inima chiar și acum, după mulți ani de când relația lor a luat sfârșit. Blonda a dezvăluit că fostul selecționer arată incredibil la 64 de ani.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță.

Vica Blochina a vorbit fără menajamente de cel cu care s-a iubit, deși avea soție. Ea a declarat că dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, s-ar fi căsătorit cu el fără să stea o clipă pe gânduri.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a mai spus ea.

Citește și: Cum era Klaus Iohannis ca profesor. O fostă elevă rupe tăcerea: „Un om sobru, autoritar”

Vica Blochina, complet schimbată!

Ajunsă la 45 de ani, Vica Blochina arată incredibil. Fosta balerină este superbă și pare că pe zi ce trece întinerește tot mai mult. Ea are o grijă deosebită la felul în care arată și nu ezită să apeleze la medicul estetician.

Recent, ea a plecat într-o vacanță în Egipt alături de Oana Roman și copiii lor. Cele două s-au distrat de minune și au publicat numeroase fotografii din vacanță. Vica s-a fotografiat în costum de baie și arată foarte bine.

Sursă foto: instagram.com