Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Bianca Patrichi: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2023

Bianca Patrichi: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2023

Bianca Patrichi face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor România 2023. S-a născut pe 2 iunie 1989, are 33 de ani şi este de profesie dansatoare şi coregrafă.

Este din Bucureşti, acolo unde a făcut Liceul de Coregrafie Floria Capsali, după care s-a licenţial în Coregrafie, în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din Capitală.

Ce făcea Bianca Patrichi, până să ajungă la Survivor România

A colaborat cu televiziunea încă din adolescenţă, Bianca Patrichi a debutat în domeniu ca prezentatoare a rubricii meteo din cadrul matinalului „Cu capu-n nori”, de la TVR 1.

Recent, Bianca Patrichi a participat şi la Insula iubirii, în ultimul sezon filmat în Thailanda. Aceasta a fost ipsită şi spunea că a acceptat această provocare pentru a descoperi oameni noi şi pentru a se lăsa descoperită. Înşelată de foştii iubiţi, Bianca Patrichi mărturiseşte că nu crede în monogamie şi îi este greu să mai iubească. În prezent, aceasta este singură, nu şi-a găsit marea dragoste nici după participarea la Insula iubirii.

Bianca, nepoata lui Cornel Patrichi

Un alt fapt interesant despre Bianca Patrichi este acela că este nepoata regretatului Cornel Patrichi, fost coregraf şi jurat la Dansez pentru tine, de la Pro TV. Pentru cine nu ştia, Cornel Patrichi a fost un balerin, coregraf şi actor român, care a trăit în perioada aprilie 1944 – 2016. Avea 72 de ani când a murit, răpus de nemilosul cancer. Bianca Patrichi i-a urmat meseria şi a devenit şi ea dansatoare şi coregrafă

„Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa.

Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

Cea mai mare emoţie a Biancăi Patrichi la Survivor România

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat şi mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate”, povestea Bianca Patrichi despre familia sa.

Pentru cei 100.000 de euro puşi în joc de la Pro TV, Bianca Patrichi este pregătită să facă orice. Spune că nu se teme de jocurile fizice, are condiţie fizică din sala de sport şi dans, însă o singură mare teamă are. Aceea că nu ar putea rezista psihic până la final, că dorul de casă şi familie ar putea să o răpună. Se teme să pronunţe chiar asta, însă din declaraţiile sale reiese clar care este cea mai mare emoţie a sa, privind participarea la Survivor.

„Cea mai mare provocare va fi să învățăm să conviețuim în armonie, noi ca echipă. Pentru mine mâncarea nu este o problemă. Sper că nu vor fi nici traseele o problemă. Nu știu care e cea mai mare frică a mea. Sper să nu o descopăr. Vreau să văd care sunt limitele mele, vreau să mă cunosc mai bine și să trăiesc experiența asta pe care nu oricine are șansă să o trăiască”, a spus Bianca Patrichi, atunci când a fost introdusă în emisiunea de prezentare a concurenţilor de către Daniel Pavel.

Date Biografice Bianca Patrichi: înălțime, greutate

Nume complet: Patrichi Bianca
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,60 m

La Survivor România, Bianca Patrichi face parte din echipa Faimoşilor, alături de alte 11 nume celebre. DOC, Gheboasă, Maria Constantin, Ionuţ Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Jorge, Ştefania Stănilă, Ada Dumitru, Carmen Grebenişan şi Vica Blochina.

De partea cealaltă, din echipa Războinicilor fac parte: Andreea Moromete (23 de ani, antrenor personal), Ander Vibes (26 de ani, actor), Maria Lungu (blogger), Alin Chirilă (34 de ani, luptător profesionist de MMA), Andrei Krişan (antrenor personal), Lucianna Vieira da Conceicao (antrenor personal), Robert Moscalu (barman), Alexandrra Porkolab (manager), Darius Ursa, Daria Kipper (jucătoare de baschet), Began Codruţa Cipriana (antrenor personal), Danciu Răzvan.

De pe 9 ianuarie 2023, Survivor România se vede la Pro TV în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.