Gabriela Dinu Insula Iubirii 16.07.2023 15:50

Bianca Giurcă: CV, vârstă, iubit, ocupație, venituri – Concurentă Insula Iubirii 2023

Bianca Giurcă: CV, vârstă, iubit, ocupație, venituri – Concurentă Insula Iubirii 2023

Bianca Giurcă este una dintre concurentele care au mers la Insula iubirii sezonul 7 ca să îşi testeze relaţia, să îşi demonstreze că omul lângă care trăieşte de mai bine de trei ani merită să îi fie soţ. Este cu Marius Moise, un bărbat cu 10 ani mai în vârstă decât ea, care a mai fost căsătorit şi are o fiică din relaţia anterioară.

Este de profesie creatoare de conţinut, iar după apariţia în emisiunea de la Antena 1 audienţele conturilor sale de socializare au explodat. Pentru că este o fată tânără, simplă, dar muncitoare, aceasta a atras simpatia internauţilor care savurează fiecare videoclip postat de ea pe Tik Tok.

Cine este Bianca Giurcă şi din ce face bani?

Din această reţea de socializare, pe care postează videoclipuri la foc automat, Bianca Giurcă strânge undeva la 13.000 de dolari în fiecare lună. „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă, am luat și bacul, am făcut și o facultate. În prezent toate lucrurile pe care mi le doresc mi le plătesc SINGURĂ, plus de asta îmi ajut și familia”, a mărturisit Bianca Giurcă.

Are 25 de ani, iar iubitul ei 35. Se ştiu de mult timp, de pe vremea când ea avea doar 15 ani, iar el urma să se căsătorească. A venit şi un copil în viaţa lui, iar Bianca uitase de el. Până când lucrurile s-au schimbat radical şi Marius Moise a divorţat. Locuiesc împreună în locuinţa lui, acolo unde Bianca Giurcă se filmează deseori făcând curăţenie, gătind şi călcând. Ce să mai, gesturi specifice unei gospodine, care îşi îngrijeşte soţul, casa şi familia.

Date Biografice Bianca Giurcă

Nume complet: Giurcă Bianca
Data naşterii: 1998
Partener: Marius Moise
Ocupaţie: creatoare de conţinut

Ajunşi la Insula iubirii, lucrurile au început să se schimbe. Bianca este filmată plângând la testimoniale deseori, în timp ce Marius îşi încearcă norocul la ispite:

„Dacă mă întreabă cineva dacă îmi pare rău că am participat la emisiune, răspunsul este nu. Nu îmi pare rău, am învățat chestii despre mine, despre Marius, despre cum ar trebui să fie o relație uitându-mă, acum, la emisiunea asta, iar cu ocazia asta învățați și voi.

Dar faptul că familia mea suferă, asta mă afectează și pentru asta îmi pare rău. Eu sunt din Ialomița. Marius are foarte multe calități, dar nu stau să le zic, oricum nu mă crede nimeni”, a spus Bianca Giurcă.