Ioana Filipescu Vedete 06.12.2022 22:09

Betty Blue Salam: Varsta, biografie, nume real, familie

Betty Blue Salam: Varsta, biografie, nume real, familie

Betty Salam este fiica celebrului manelist Florin Salam, iar de la tatăl ei a moștenit talentul în ramuza muzicală. Betty s-a lansat pe scenă de la o vârstă fragedă, iar acum are zeci de mii de admiratori. Devenită mămică, fata lui Florin Salam s-a dedicat mai mult vieții de familie.

Betty Salam s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, iar apoi a devenit chiar celebră între tinterii generației sale. Doar că după ce a născut, a lăsat deoparte muzica, fiul său fiind prioritatea. Ultima piesă pe care a lansat-o a fost alături de tatăl ei. Și a avut un imens succes la acel moment al lansării. A ajuns la nu mai puțin de 34 de milioane de vizualizări!

Betty Salam biografie: vârstă, nume real

Nume complet: Betty Stoian – Vișănescu

Data nașterii: 28 august 2000

Locul nașterii: București

Vârsta: 22 de ani

Partener: Cătălin Vișănescu, soț

Betty Salam s-a măritat la 17 ani

Betty Salam s-a căsătorit pe când avea 17 ani. Alesul inimii sale a fost Cătălin Vișănescu, iar nunta, pe 22 iunie 2018, a fost una cu fast. Imediat, a apărut minunea din viața fiicei lui Florin Salam: Matthias Ștefan, băiețelul care s-a născut pe 1 octombrie a aceluiași an.

Betty și fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului lui Florin Salam cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie. Din nefericire, femeia a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Mărturii cutremurătoare ale lui Betty Salam despre mama ei

Mulți ani după aceea, Betty avea să facă dezvăluiri cutremurătoare. „Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică.

Aveam 9 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(…) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla.

Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta”, a povestit Betty Salam în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe canalul theXclusive.

„Faptul că am pierdut-o pe mama mea, m-a maturizat. Eu când am pierdut-o pe mama mea a trebuit să fac totul singură. Să mă cunosc pe mine, să știu cum sunt ca persoană, să știu pe ce drum merg, să știu unde vreau să ajung. A fost foarte greu pentru mine.

Când am conștientizat eu că am pierdut-o pe mama mea? Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură”, a mai dezvăluit Betty.