Gabriela Dinu Știri 16.12.2022 17:58

Beneficii și salarii la Dedeman. Program de lucru, concedii, prime

Beneficii și salarii la Dedeman. Program de lucru, concedii, prime

Dedeman este o companie uriaşă ce provine din Bacău şi se ocupă de comercializarea materialelor de construcţii. Ce salarii sunt la Dedeman şi cum te poţi angaja poţi afla din rândurile următoare.

La Dedeman se găsesc materiale de construcţii, decoraţiuni, mobilă şi amenajări interioare, de la electrice şi până la tablouri. Atunci când vrei să îţi faci o casă, de la Dedeman îţi poţi lua materialele pentru a o construi de la zero, mobila şi ulterior decora. Acesta este conceptul.

Ce salariu are un lucrător comercial de la Dedeman?

Principalii săi concurenţi sunt Hornbach, Leroy Merlin, Bric Depot sau Mathaus. A fost înfiinţat în 1992 de către fraţii Pavăl, care au ajuns să fie în prezent în topul celor mai bogaţi români.

Ca să te angajezi la Dedeman ai nevoie de un CV actualizat, pe care îl poţi depune fie într-un magazin, fie pe site-ul companiei.

Salariile sunt bune la Dedeman şi un consultat de vânzări sau lucrător comercial va încasa un salariu lunar net de 2.600 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 350 de lei pe lună, bonus de stoc ce se ridică la suma de 800 de lei lunar, precum şi un comision din vânzări de 400 de lei, dacă se atinge targetul. Printre produsele care sunt comercializate în magazinele Dedeman, regăsim seturi de chei, tubulare, pe care oricine le poate folosi, nu neapărat doar profesionișii. În plus, găsești polizoare sau flexuri, dar aici trebuie să fii antent întrucât de poți răni în cazul în care nu mănuiești cum trebuie aparatura.

Ce beneficii ai dacă te angajezi la Dedeman?

Salariile cresc odată cu responsabilităţile, de aceea un consilier de vânzări va lua 3.500 de lei, plus prime şi bonusuri. Agenţii de securitate de la Dedeamn iau 2.800 de lei.

Conform informaţiilor furnizate de site-ul undelucram, Dedeman este un mediu bun de muncă şi punctele forte cele mai importante sunt faptul că există prime de vacanţă, prime de sărbători, traininguri şi formări profesionale oferite gratuit de cele mai multe ori sau cu reduceri considerabile, teambuilding-uri, petreceri.

Angajaţii sunt deranjaţi de faptul că nu există un al 13-lea salariu, abonamente de servicii medicale şi asigurări pentru membrii familiei, că nu au telefoane sau maşini de serviciu şi lista continuă. Angajaţii din departamentele superioare beneficiază, însă, de toate aceste lucruri menţionate anterior.

Concediile se iau în limita celor 21 zile, iar de sărbătorile legale magazinele Dedeman din ţară sunt închise.