Ionuț Nițulescu Actualitate 02.06.2021 13:10

Bătrână de 82 de ani, aruncată în fântână de fiul ei

Bătrână de 82 de ani, aruncată în fântână de fiul ei

Clipe cumplite pentru o bătrână de 82 de ani din Neamț. Fiul ei ar fi încercat de mai multe ori să o arunce în fântână, după ce a bătut-o. A scăpat cu viață printr-o minune.

Bărbatul de 53 de ani este cercetat pentru tentativă de omor și a ajuns după gratii, după ce s-a aflat că a vrut să-și ucidă mama.

Femeie de 82 de ani, aruncată în fântână de fiul ei

Femeia și soțul ei locuiau cu fiul lor într-o comună din Neamț. Bărbatul ar fi făcut mai mereu probleme, însă nu se gândeau că vor ajunge să se teamă pentru viața lui. I-au spus să-și facă o casă a lui, iar atunci a început totul.

Bărbatul a profitat că fratele lui nu era acasă și ar fi încercat să o arunce în fântână, încercând să pară că a fost un accident.

”Am dat să cobor pe scări și el, când m-a văzut, a venit după mine. Am căzut jos și am băgât mâna în gardul asta de sârmă și m-am ținut. Dumnezeu cred că m-a îmbărbătat de am scăpat cu zile. M-a apucat și m-a prins și m-a luat de mâini. Tare am mai răcnit și nu a avut cine mă scoate”, a declarat îngrozită femeia, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: De ce poartă toate femeile din Turcia bijuterii formate din talismanul ”Ochiul Rău”

A avut noroc că a scăpat cu viață

Femeia a scăpat ca prin minune. Celalalt fiu al ei s-a întors la timp de la pădure și a găsit-o în fântână, în stare de șoc.

”Acum doi ani a mai avut o tentativă de omor, că mi-a pus toporul la gât și a avut dosar penal. A trebuit să îl închid, pentru că a trebuit să merg la muncă în străinătate”, a dezvăluit fratele agresorului.

De șase ori ar fi încercat să o arunce în fântână, însă s-a zbătut cu toate puterile să scape din mâinile fiului său.

Se pare că bărbatul a mai fost internat în spital pentru probleme psihice, de aceea acesta anchetatorii au cerut și o expertiză psihiatrică. În urma acestei tragedii, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă familia se teme că va face la fel atunci când se va întoarce.