Gabriela Dinu Vedete 14.03.2023 18:47

Armin van Buuren: CV, Vârstă, Biografie, Avere, Surse de venit, familie

Armin van Buuren: CV, Vârstă, Biografie, Avere, Surse de venit, familie

Armin van Buuren este un cunoscut producător de muzică de tip trance, născut în Olanda, pe 25 decembrie 1976. Este cunoscut atât ca producător, cât şi ca DJ, fiind un nume important din industria muzicii electronice, în care activează încă din copilărie.

Primul sampler l-a realizat la vârsta de 14 ani, iar primul hit s-a numit Blue fear, o piesă care a fost lansată în 1995, sub egida Cyber Records. A avut de atunci o mulţime de piese, ca DJ sau producător, care au intrat în topuri în clasamentele muzicale internaţionale. A colaborat cu alte nume mari din industrie, precum Tiesto sau Ferry Corsten.

Cine este Armin van Buuren şi ce scrie în CV-ul lui?

În 2000, acesta a început să lanseze diferite compilaţii de tip AVB, ce au avut un real succes la public. Iar la un an distanţă şi-a început propria emisiune la radio, numită a State of Trance, prin care îşi făcea cunoscute propriile melodii. A concertat în întreaga lume, în peste 25 de state diferite, cu sprijinul lui Dave Lewis.

În prezent, Armin van Buuren mixează constant în cluburile Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky – Marea Britanie, Glow – Washington și Ibiza.

Armin van Buuren este născut în Leiden, Olanda, dar a copilărit în Koudekerk aan den Rijn. Inspirat de Jean Michel Jarre, acesta a început să compună muzică electronică încă de la vârsta de 14 ani. A lucrat ca DJ din perioada studenţiei şi punea muzică în sesiuni uriaşe, de 6 ore, de câteva ori pe săptămână.

Date Biografice Armin van Buuren: înălțime, greutate

Nume complet: Armin van Buuren
Data naşterii: 25 decembrie 1976.
Locul naşterii: Leiden, Olanda
Parteneră: căsătorit cu Erika van Thiel
Înălţime: 1,88 m
Greutate: 81 kg

Din 18 septembrie 2009, acesta este căsătorit cu Erika van Thiel, cu care se iubea de peste nouă ani deja. Au împreună o fetiţă, pe nume Fenna, născută în iulie 2011, dar şi un băieţel pe nume Remy, care s-a născut pe 27 iulie 2013, atunci când Armin se afla pe scena de la Tomorrowland.

Van Buuren face bani frumoşi din muzică, iar veniturile sale vin din mai multe direcţii. Atât din concertele şi piesele pe care le lansează, cât şi din cariera de producător.