Ionuț Nițulescu Actualitate 14.04.2021 11:16

Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit o funcție importantă în Guvernul României

Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit o funcție importantă în Guvernul României

Andra-Sabrina Pleşa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit o funcție importantă în Guvern, după ce a pierdut alegerile de la primăria Caransebeș.

Premierul Florin Cîțu a semnat ordinul prin care ea a obținut un post de subsecretar de stat: „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Pleșa se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate”.

Andra Pleșa, funcție importantă în Guvernul României

Fiica partenerei de viaţă a fostului ministru de Interne Marcel Vela a candidat pentru funcția de primar al Caransebeșului, din partea PNL, dar a pierdut. A ajuns însă consilier local, fiind înscrisă pe lista deschisă de Marcel Vela.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida! Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere. (….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a scris Pleșa pe Facebook.

Decizia prim-ministrului de numire a Andrei Pleșa în funcție vine la scurt timp după scandalul de la Apele Române, acolo unde o fostă ospătăriță a fost angajată pe post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad. În acel moment, Florin Cîțu a avut o reacție extrem de dură, precizând că își dorește ca în mandatul său să dispară nepotismul.

„V-am spus foarte clar în acest mandat oprim nepotismul, oprim acest conflict de interese, dar nu o putem face peste noapte”, declara la acea vreme Florin Cîțu.

Citește și: Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa lui Raed Arafat: „Primeşte 25.000 de euro pe lună ca să omoare peste 25.000 de oameni”

Se iubește cu fostul ministru al Sporturilor

Nu a fost însă destul. Andra Pleșa a ajuns în Guvernul României, iar Marcel Vela nu este singura cunoștință a sa. Aceasta se iubește cu Ionuț Stroe, fostul ministru al Sporturilor, de la sfârșitul anului 2020.

Nu s-au sfiit să-și arate iubirea pe Facebook, unde împărtășesc momentele petrecute împreună.