Gabriela Dinu Vedete 08.04.2023 14:13

Ana Morodan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Ana Morodan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Ana Morodan este un influencer din România, care a fost implicată recent într-un scandal monstruos din cauza faptului că a condus fără permis, sub influenţa substanţelor interzise.

S-a născut pe 19 ianuarie 1985 la Arad, a prezentat şi o emisiune de televiziune şi a participat la Asia Express de la Antena 1, alături de asistentul său, Adrian Teleşpan.

Ce scrie în CV-ul Anei Morodan?

Ana Morodan este absolventă a Facultăţii de Drept, specializarea de Drept Civil. Până să devină un blogger de succes, aceasta a profesat în domeniu timp de doi ani. În prezent, este antrepenor de succes, având propriul brand, din care scoate bani frumoşi.

Nu are copii şi nici nu îşi doreşte vreodată, spunând că instinctul matern îi lipseşte cu desăvârşire. „Cred că am foarte multe lucruri de învățat în viața asta și foarte mult de evoluat… înțeleg profund responsabilitatea de a fi părinte, asta s-a întâmplat după 24 de ani.

Mi-am dat seama că eu am implementat comportamente de la părinții mei care nici măcar nu erau îndreptate spre mine și deocamdată nu cred că sunt pregătită pentru a avea un copil.

Nu am instinct matern deloc și nu cred că voi face un copil. Ce vreau să spun este că, deși nu sunt eu pregătită să fiu o mamă așa cum ar trebui să fie o mamă, știi, eu nu consider că un copil e o geantă.”, povestea Ana Morodan.

Date Biografice Ana Morodan: înălțime, greutate

Nume complet: Morodan Ana
Data naşterii: 1985
Locul naşterii: Arad
Partener:
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

Nu este căsătorită şi nici nu crede în instituţia căsătoriei, dar nici în relaţiile exclusive. Recent, aceasta mărturisea în timpul unui podcast că are nici mai mult nici mai puţin decât 5 iubiţi, că are un program special pentru a nu se încurca şi a-şi putea face timp pentru fiecare în parte.

Recent, aceasta a fost implicată într-un scandal uriaş, Poliţiştii au oprit-o în trafic din cauza modului haotic în care conducea şi la testele verificate s-a descoperit că ar fi consumat alcool, unele substanţe interzise despre care ea spune că ar fi medicamente care tratează depresia şi nici măcar nu avea permis de conducere. Un val de hate a atras Ana Morodan din cauza comportamentului său şi multe persoane din showbiz şi nu numai au blamat-o pentru ceea ce a făcut, punând în pericol viaţa şi siguranţa altor participanţi la trafic.