Gabriela Dinu Știri 25.06.2022 08:47

Alina Vidican: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, soț

Alina Vidican: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, soț

Alina Vidican este o fostă soţie a afaceristului Cristi Borcea, cu care a fost căsătorită în peiroada 2011 – 2016. Naşul lor de cununie a fost chiar Gigi Becali, care nu a fost de acord cu divorţul lor.

După separare, ambii şi-au refăcut viaţa. Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în timp ce Alina şi-a pus pirostriile cu un străin pe nume Claude.

Cine este, de fapt, Alina Vidican?

Alina şi Borcea se iubeau însă de mai mult timp, căci aceasta i-a fost amantă pe vremea când el încă era căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care îi administrează o parte din afaceri şi acum.

Cristi Borcea îşi petrecea momentele importante din viaţă alături de Mihaela, iar seara de Crăciun sau de Paşte îşi făcea apariţia în casa amantei, căci nu dorea să îşi neglijeze datoria de soţ, dar nici pe cea de…amant. Între timp, relaţia lor a început să scârţâie şi s-au separat, chiar dacă au împreună doi copii, pe Gloria Elena Borcea şi George Alexandru Borcea.

Cristi Borcea îşi întreţine şi acum copiii din căsătoriile anterioare, având 11 la număr în total, cu toate cele trei soţii. La partaj, acesta i-a lăsat şi o mică avere, printre care hotelul din Timişoara, pe care îl achiziţionase în 2009 cu suma de 5 milioane de euro de la Ioan Timofte, plus 1.000.000 de euro, câteva apartamente din Timişoara, un apartament în Miami şi un restaurant în SUA. Totodată, acesta îi virează lunar suma de 10.000 de euro, însemnând pensia alimentară pentru cei doi copii.

Date Biografice Alina Vidican: înălțime, greutate

Nume complet: Vidican Alina
Data naşterii: 24 martie 1984
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Claude Senhoreti
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,80 m

Aceasta şi-a investit banii de la partaj într-o afacere alături de actualul ei soţ Claude Senhoreti, care deţine un salon auto de lux, în Miami. Aceştia oferă posibilitatea închirierii de maşini de lux, precum şi competiţii de raliuri.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc