Tudosie Andrei Vedete 03.03.2024 20:36

Alice Cavaleru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alice Cavaleru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alice Cavaleru se bucură de o familie minunată și se consideră o femeie împlinită. Este o personalitate influentă în peisajul online din țara noastră, reușind să armonizeze cu succes cariera cu viața de familie.

Cine este Alice Cavaleru

Ea trăiește o poveste de iubire minunată alături de Vladimir Drăghia, cunoscut anterior ca Burlac în emisiunea cu același nume. Cei doi și-au unit viețile într-o ceremonie la malul mării în 2018, înconjurându-se de cei mai apropiați oameni din cercul lor de viață.

Alice Cavaleru și-a finalizat studiile la Facultatea de Design, specializarea Modă, în cadrul Universității Naționale de Artă din București. Este o antreprenoare prosperă, gestionând un magazin online dedicat hainelor pentru copii.

„Încerc să fiu conștientă de felul în care o cresc pe Zora, de cum îl iubesc pe Vladimir, de mâncarea pe care o mănânc, hainele pe care le port, cărțile pe care le citesc și chiar deșeurile pe care le las în urma mea. Fiecare zi este o șansă de a deveni mai conștientă, mai responsabilă, mai bună”, notează Alice Cavaleru pe blogul personal.

Alice Cavaleru, despre naștere

Partenera lui Vladimir Drăghia a adus pe lume pentru a doua oară o fetiță complet sănătoasă la începutul lunii septembrie 2022, numită Alegra Nova. Cuplul mai are împreună o fiică, Zora, în vârstă de cinci ani.

„Am picioarele umflate după nașterea naturală. Nu-mi amintesc dacă am avut parte de așa ceva la prima naștere, dar azi am fost șocată să descopăr că am niște pâinici în loc de picioare. Umflarea post-partum apare în principal la nivelul picioarelor, gleznelor și feței, dar eu am și mâinile, și abdomenul. Ieri eram o panseluță, astăzi sunt o grăsuță”, a explicat influencerul pe Instagram,

Ea a avut de înfruntat câteva dificultăți legate de starea de sănătate a micuței, dar în cele din urmă, totul s-a rezolvat cu bine.

„M-am internat cu ea în spital spre dimineață după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă – lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. Au fost momente grele care au părut o veșnicie și am simțit că am fost nevoită să mă lupt pentru fiecare clipă din acea noapte. Zilele treceau greu, nopțile și mai greu, dar măcar ea se simțea din ce în ce mai bine. Acum, Alegra, este în sfârșit bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă la atât de puțin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult. Are o lună de viață, iar jumătate din acest timp am avut inima cât un purice pentru puiul meu”, a recunoscut Alice Cavaleru, în mediul online.