Gabriela Dinu Vedete 03.12.2023 09:15

Alex Dobrescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Alex Dobrescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Alexandru Dobrescu este tatăl fetiţei Cristinei Cioran. Nu putem spune iubit, deoarece cei doi se despart şi se împacă la ordinea zilei. Are 38 de ani şi face bani din afacerile pe care le deţine.

După 10 ani de relaţie cu Traian Văduva, Cristina Cioran anunţa că este din nou singură. Toată lumea se aştepta ca prezentatoarea TV să sufere, însă ea uimea pe toată lumea după ce se afişa cu un tinerel. Vorbim despre Alex Dobrescu.

Alex Dobrescu, tatăl fiicei Cristinei Cioran

Nu este persoană publică şi a devenit cunoscut în urma relaţiei cu Cristina Cioran. Alex Dobrescu şi Cristina s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, la o petrecere organizată de aceasta. Cristina a povestit cum s-a întâmplat totul, la scurt timp după ce se afişa prima dată cu Dobrescu:

”Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Nu m-a părăsit nimeni. Poate că nu ne-am fi despărțit total, total. Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”. Numai că fericirea ei nu a fost deplină, căci de când s-au „combinat” şi până acum, relaţia lor a fost presărată de suişuri şi coborâşuri, despărţindu-se şi împăcându-se de câteva ori. Şi-au dorit un copil de la bun încpeut şi l-au făcut. Au împreună o fetiţă care s-a născut prematur, înainte de împlinirea celor 9 luni, dar care a trecut de orice pericol, după ce a fost internată în spital încă de la naştere.

”Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani (n. r. în 2021), am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.

Dobrescu are afaceri cu haine

„Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu”, povestea Cristina.

S-au mutat împreună încă de la începutul relaţiei, dar Dobrescu a plecat de acasă de câteva ori. Nu s-au căsătorit până acum, chiar dacă bărbatul a insistat pentru asta.

Alex Dobrescu face bani din propria afacere cu haine, plus că este şi proprietarul unui club social numit Above the Sky. Nu are notorietatea Cristinei, însă datorită acesteia a ajuns şi el să fie cunoscut, iar afacerile să îi înflorească.