Claudiu Melinte Trending 01.12.2022 20:33

Adrian Stroe: CV, Varsta, Ocupatie – Finalist Chefi la Cutite, sezon 10

Adrian Stroe: CV, Varsta, Ocupatie - Finalist Chefi la Cutite, sezon 10

Adrian Stroe, unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 10 Chefi la Cuțite, este cunoscut pentru talentul său în arta culinară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc povestea lui de viață. Adrian a crescut întrun oraș mic din județul Hunedoara, însă visul său a fost să devină un mare chef.

În anii de liceu, Adrian a început să lucreze ca ajutor de bucătar întrun restaurant local, însă visul său era să ajungă la un nivel mai înalt în cariera culinară. În anii care au urmat, Adrian a plecat in Italia, apoi in Germania. Acesta a lucrat la un hotel si la un restaurant, iar apoi pentru ași îndeplini visul de a deveni un mare chef, Adrian sa înscris în sezonul 10 Chefi la cuțite și a reușit să ajungă în finală

„Am început să lucrez în bucătărie la frageda vârstă de 18 ani. Am început de la un post de jos. În Italia am plecat ca să învăț să fac paste. Acolo am stat 4 ani, doar că nu puteam să mă plafonez, nu suportam asta. Dacă ceva mi se părea mai wow, plecam. Am primit o ofertă în Germania. Mi s-a părut greu la început pentru că în mare parte se vorbea germană, doar patronul era italian. Am avut noroc că, după o perioadă, mi s-a dat mână liberă și mi-am format eu echipa. Mi-am adus din Vâlcea echipa mea, bucătari, ajutori, tot.

Bucătăria, pentru mine, pot să spun la ora actuală că este aproape tot, după copii. Mă liniștește. Am momente când gătesc noaptea, anunț, mi se deschide iar bucătăria și stau singur până la 4-5 dimineața unde încerc noi preparate sau încerc să le îmbunătățesc pe cele pe care deja le avem la restaurantul unde lucrez. Nu m-aș vedea să fac altceva”, a mărturisit el la începutul competiției.