Gabriela Dinu Vedete 03.02.2024 13:51

Adrian Mazilu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Mazilu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Mazilu este unjucător român de fotbal, care evoluează pe postul de mijlocaş dreapta. S-a născut pe 13 septembrie 2005 la Constanţa şi este o prezenţă constantă la lotul echipei naţionale.

Mazilu a început fotbalul la Farul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi, după care a plecat la Brighton & Hove Albion FC, echipă ce l-a împrumutat ulterior la Vitesse, în Eredivisie.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Mazilu?

”L-am monitorizat pe Adrian și s-a descurcat bine în România. Acum are o nouă provocare cu Vitesse. Va fi într-o nouă ligă și într-un nou mediu. Vom continua să-i urmărim îndeaproape progresul”, au spus oficialii celor de la Brighton atunci când l-au cedat pe român. A fost o prezenţă constantă la loturile de juniori ale echipei naţionale a României, fiind selecţionat rând pe rând la echipele under 17, under 19 şi, în prezent, la under 21 – echipa naţională de tineret.

Are doar 18 ani şi o cotă de piaţă în valoare de peste două milioane şi jumătate de euro. Avea doar 17 ani când a fost transferat în Anglia pentru suma de patru milioane de euro. Hagi a păstrat, conform înţelegerii cu Brighton, şi un procent din următoarea vânzare a jucătorului crescut de el. La doar 17 ani, Mazilu se înţelegea cu englezii pentru un salariu de 40.000 de euro lunar, devenind unul dintre cel mai bine plătiţi jucători de origine română.

”M-aş vedea prin Premier League. Acolo cred că mă potrivesc cel mai bine. Îmi place Barcelona şi aş vrea să joc pentru clubul meu preferat din străinătate, dar Premier League e o ligă mai dură, cu intensitate mai mare, şi cred că mi-ar plăcea cel mai mult ritmul”, spunea Adrian Mazilu, văzându-şi visul cu ochii.

Nu are o iubită oficială, dar Andreea Bododel, o cunoscută domnişoară printre fotbalişti, îşi făcea apariţia la meciurile Farului Constanţa în tricoul tânărului Mazilu. Deşi a fost căsătorită cu Tibi Bălan, alături de care are un copil, aceasta a mai fost văzută în compania a mai multor fotbalişti de-a lungul timpului.

Date Biografice Adrian Mazilu: înălțime, greutate

Nume complet: Mazilu Adrian
Data naşterii: 13 septembrie 2005
Locul naşterii: Constanţa
Parteneră:
Înălţime: 1,86 m
Greutate: 80 kg