Gabriela Dinu Vedete 01.02.2024 13:05

Adrian Alexandrov CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Alexandrov CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Alexandrov a devenit cunoscut în România, după ce s-a cuplat cu Elena Udrea, un politician controversat care se află în prezent în închisoare.

Alexandrov are 37 de ani şi s-a născut în Tulcea. A studiat în Anglia, în cadrul London Academy of Media Film and TV Presenter şi a făcut bani din cariera de model, defilând chiar şi pentru Cătălin Botezatu.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Alexandrov?

După ce a încheiat-o cu modelingul, Alexandrov s-a angajat ca însoţitor de zbor, dar nici această meserie nu i-a plăcut prea tare şi s-a reprofilat. Din 2017, s-a axat pe lumea imobiliarelor, având o afacere în valoare de 4 milioane de euro. A cumpărat o franciză de la un afacerist important de talie internaţională în lumea imobiliarelor, iar proprietăţile pe care le-a achiziţionat atunci au costat scump.

Din 2020, s-a retras din business, când a înregistrat o cifră de afaceri de doar 10.467 lei. Aşa a ajuns acum şomer de lux şi se ocupă doar de creşterea copilului. Şi aşa ajungem la Elena Udrea.

Relaţia cu Elena Udrea

Diferenţa de vârstă de 11 ani dintre ei nu le-a fost o piedică. S-au iubit câţiva ani, până când au fost despărţiţi de autorităţi. Udrea era condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute şi fugea în Costa Rica. Avea să fie prinsă şi extrădată, iar în prezent îşi face sentinţa la Târgşor, singurul penitenciar special pentru femei de la noi din ţară.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora. Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a povestit Alexandrov despre relaţia pe care o are cu controversatul personaj din lumea politică de la noi.

Deşi se află într-o situaţie cel puţin dificilă, Alexandrov încearcă să le arate tuturor că este bine, apare la evenimente cu zâmbetul pe buze, chiar dacă este nevoit să o crească de unul singur pe Eva Maria, fetiţa lui în vârstă de 5 anişori, pe care o are cu Elena Udrea.

Date Biografice Adrian Alexandrov: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandrov Adrian
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Tulcea
Parteneră: Alina Ferinceac
Înălţime: 1,87 m
Greutate: 85 kg