Ionuț Nițulescu Actualitate 23.02.2021 13:33

Adevărul despre Diana Șoșoacă! Cu cine a apărut la protestul minerilor din Lupeni

Adevărul despre Diana Șoșoacă! Cu cine a apărut la protestul minerilor din Lupeni

Diana Șoșoacă continuă să facă scandal și să iasă în evidență cu orice ocazie, chiar și după excluderea ei din partidul AUR. Senatoarea nu a lipsit nici de la protestul minerilor din Lupeni, care au ieșit în stradă pentru a-și cere drepturile.

Ajunsă la fața locului, Șoșoacă a vorbit cu câțiva reprezentanți ai minerilor și chiar s-a îmbrățișat cu unul dintre ei, fără să poarte mască în tot acest timp. „Vor să vă închidă de tot, să nu vă lasați”, le-a spus ea minerilor.

Personaje dubioase în jurul Dianei Șoșoacă

Nu acest lucru a atras atenția tuturor, ci personajul cu care senatoarea a apărut la protest. Potrivit dezvăluirilor făcute de ziariștii.com, garda de corp a Dianei Șoșoacă ar fi nimeni altul decât Sorin Paleșică, interlopul care a bătut o salvamontistă la Straja, în urmă cu câțiva ani. Se pare că agresorul ar fi fost un fel de bodyguard.

Un alt personaj care a apărut alături de Șoșoacă și care a ridicat semne de întrebare este un anume Cătălin, care a făcut o afirmație neașteptată la finalul discuției cu senatoarea.

„Eu, dacă aș avea un pistol…”, a spus acesta referindu-se la premierul Florin Cîțu.

Sursă foto: ziaristii.com

Citește și: Ludovic Orban, anunț important pentru mineri: „Salariile vor fi acordate”

Sorin Paleșică, interlopul care a bătut o salvamontistă din Straja

Numele lui Sorin Paleșică a ajuns pe buzele tuturor în 2016, atunci când a snopit în bătaie o salvamontistă, Miruna Inel, într-un bar din stațiunea Straja.

Camerele de supraveghere au surprins atunci scena revoltătoare, în care huliganul a lovit-o cu putere pe tânără, care a căzut secerată la pământ! Interlopul era un personaj cunoscut în Lupeni. Mai grav este faptul că la întreaga scenă a participat și un jandarm montan, care nu a a încercat să-l oprească pe agresor.

Polițiștii l-au reținut pe agresor pentru lovire și alte violente. Agenții l-au amendat și cu 1.000 de lei, pentru că a provocat un scandalul într-un loc public. Anchetat disciplinar a fost și jandarmul montan care, deși se află în timpul liber, nu a intervenit pentru aplanarea conflictului. Colegii jandarmului spun că, deși n-a sărit în apărarea tinerei salvamontiste, bărbatul i-ar fi acordat acesteia primul ajutor și ar fi sprijinit la indentificarea agresorului.