Gabriela Dinu Știri 07.02.2023 17:46

Ada Dumitru: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2023

Ada Dumitru: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurentă Survivor 2023

Ada Dumitru este o cunoscută actriţă din România, care face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor România, în noul sezon. Are 23 de ani şi lucrează ca actriţă la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti.

Pregătirea şi-a făcut-o cu Susan Batson, nimeni alta decât profesoara de actorie a celebrei Nicole Kidman. Este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din Bucureşti.

Ada Dumitru de la Survivor România, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis

Pentru cine nu ştia asta deja, Ada Dumitru are un tată vitreg extrem de cunoscut, mai ales la Pro TV. Este vorba de Bebe Cotimanis, actorul şi vocea celor de la Pro TV timp de mulţi ani, mama sa, Iulia Dumitru, fiind căsătorită cu el de ceva timp.

Debutul în actorie pentru Ada Dumitru a avut loc pe vremea când avea doar 15 ani şi a primit un rol principal într-un serial poliţist. Aceasta juca alături de james Marshall, pe care îl ştiţi cu siguranţă din Twin Peaks.

Cum a început Ada Dumitru actoria? Pare o glumă, dar datorită unui vis. Avea doar şapte ani şi se afla la mare, când mii de meduze i-au scris un mesaj în apă. I se transmitea să înceapă actoria, chiar „acum”: „Se făcea că aveam 7 ani şi eram cu părinţii mei la Costineşti. Îmi plăcea mult să mă dau cu banana pe mare.

Ada Dumitru a devenit actriţă după ce a primit un mesaj în vis

M-am dat cu banana şi după una din căzături m-am uitat în apă şi am văzut mii de meduze sclipitoare care se aliniaseră scriind “Pasiunea ta pentru actorie începe ACUM”. Chiar era scris cu caps lock “ACUM”. True story”, povestea Ada Dumitru de curând, într-un interviu.

S-a apucat, deci, de actorie. A început mai multe cursuri şi chiar a mers la Berlin şi New York. Susţinută în permanenţă de mama sa, actriţa Iulia Dumitru, Ada spunea mereu că cea care i-a dat viaţă îi oferă cel mai mare sprijin.

Relaţia dintre Bebe Cotimanis şi mama sa durează de mai mulţi ani. Amândoi au fost căsătoriţi, dar şi-au lăsat soţii pentru a fi împreună. S-au cunoscut, pesemne, pe scenă, căci amândoi sunt actori şi lucrează împreună şi în prezent. Nu vor să mai facă nuntă: „Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul”, spune Cotimanis.

Cine este Mărioara, căreia Ada îi va duce dorul în Dominicană

Revenind la Ada Dumitru, aceasta are o pisică, despre care spune că îi va duce dorul în Republica Dominicană. O cheamă Mărioara 😂 şi este sufletul ei. Înainte de plecare, la testimonialele clasice, Ada a vorbit despre cele mai mari frici pe care va trebui să le înfrunte în cadrul Survivor România 2023:

„Nu prea am frici, dar poate le descopăr. O să-mi lipsească foarte mult familia, slănina ( nr. pe care o consumă în fiecare zi) și pisica mea Mărioara”, a spus Ada. Cea mai mare putere şi ambiţie şi-o ia de acasă, din familie, spune că va reuşi să triumfe în competiţie doar la gândul că bunica sa de acasă o va urmări cu sufletul la gură: „Cel mai mult mă motivează că mă vede mamaie și o să fie mândră de mine”, a încheiat Ada Dumitru.

Totuşi, aceasta a avertizat încă dinainte să înceapă competiţia că cei care o vor „căuta” cu ea au de ce să se teamă. Mai mult, şi cei de acasă au pus-o în temă să încerce să îşi cizeleze comportamentul, la nervi: „Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe tot cu „să nu înjuri!” m-a luat.

Ada Dumitru, parte din serialul Wednesday, de pe Netflix

E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine”, a mai declarat Ada.

Ada Dumitru, alături de Janne Ortega, celebra Wednesday Addams
Ada Dumitru, alături de Janne Ortega, celebra Wednesday Addams

Ada Dumitru nu are afaceri, dar face bani din actorie şi munca în industrie. Recent, aceasta a făcut parte din echipa de producţie a lui Tim Burton, regizorul serialului momentului de pe Netflix, Wednesday. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a fost asistent de regie.

În cariera sa artistică, Ada Dumitru a jucat mai multe producţii, fiind considerată inclusiv de străini una dintre cele mai promiţătoare actriţe la început de carieră. La oraş, The Pact, Ruxx, The Prison Visit, Coborâm la prima, Băieţi de oraş, Mi minor, O grămadă de caramele, Când mama nu-i acasă, Escape VR, Lecţii de viaţă II şi altele.

Date Biografice Ada Dumitru: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitru Ada
Data naşterii: 1999
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m