Ioana Filipescu Știri 27.12.2022 07:02

Ziua polițistă, seara animatoare la petreceri private: „Uniforma face diferența”

Ziua polițistă, seara animatoare la petreceri private:

Ziua face furori în uniforma de polițistă, iar seara sucește mințile bărbaților atunci când o dă jos. Da, ați citit bine. O femeie din Germania a devenit cunoscută pe internet datorită ocupațiilor sale diametral opuse. Sarah Keller era ofițer de poliție ziua, iar seara era animatoare la petreceri pentru adulți.

Sarah Keller, o femeie în vârstă de 32 de ani, a dus o viață dublă timp de șapte ani. A fost ofițer de poliție și animatoare la petreceri pentru adulți.

Polițista cu viață dublă

„Mă simțeam în largul meu la poliție și cu siguranță era un loc de muncă extraordinar, însă lipsea ceva. Voiam să fac lucruri în viață care să îmi aducă bucurie. Întotdeauna am avut o pasiune pentru BDSM”, a declarat Sarah Keller.

Polițista cu viață dublă
Polițista cu viață dublă

Surprinzător, ea a fost inspirată să practice BDSM-ul de către prostituatele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului la locul de muncă. În 2011 a participat la o petrecere de acest gen și a devenit fascinată de astfel de partide.

Află cele mai noi Știri Directe urmărind publicația noastră pe Google News. Te poți abona gratuit AICI.Trebuie doar să apeși pe butonul și steluța ”Urmărește”

Timp de șapte ani, Sarah a dus o viață dublă. Ziua lupta împotriva criminalității, iar seara înlocuia uniforma de polițistă cu un costum din latex, ce o transforma într-o femeie fatală.

Investigarea infracțiunilor sexuale și contactul prelungit cu prostituatele, care i-au dezvăluit amănunte din viața și munca lor, au făcut-o pe Sarah să-și dea seama ce că asta vrea să facă, de fapt.

Citește și: Punem pariu că nu ai fi recunoscut-o! Cum arăta Lora brunetă și fără operații estetice

A fost greu să țină ascunse cele două pasiuni ale sale, mai ales după ce au apărut fotografii provocatoare cu Sarah printre colegi. Era o polițistă atipică, cu unghiile colorate și tone de machiaj, iar după ce decizia de a-și mări sânii i-au făcut pe colegi să-și pună din ce în ce mai multe întrebări.

„Stilul meu de viață devenea din ce în ce mai diferit de cel al colegilor mei. Pentru mine era mai important să mă simt bine în pielea mea și să mă bucur de libertate decât să strâng bani pentru pensie sau să îmi cumpăr o locuință”, a declarat ea.

De la ofițer de poliție, la dominatoare

Polițista cu viață dublă
Polițista cu viață dublă

În 2017, după 11 ani ca agent de poliție, Sarah a trecut la un alt job unde era nevoie să-și exprime autoritatea, însă într-un mod total diferit.

Numele ei de dominatoare este „Calea Toxic”, iar contul său de Instagram a devenit un real succes, după ce a început să publice fotografii din ce în ce mai provocatoare.

Schimbarea de carieră nu i-a adus doar libertatea după care a tânjit, ci și o creștere uriașă a veniturilor. Rolul de dominatoare îi aduce peste 100.000 de lire sterline.

„Uniforma face diferența”, a declarat ea.