Ionuț Nițulescu Știri 19.04.2022 15:04

„Vladimir e MORT de mult”. Fosta soţie a lui Putin a dezvăluit cine ar fi, de fapt, omul care „se dă” acum liderul de la Kremlin

„Vladimir e MORT de mult

Vladimir Putin este luat în vizorul jurnaliștilor din zona mondenă, după ce Ludmila Aleksandrova, fosta soție a „țarului de la Kremlin” a declarat că liderul autoritar din estul Europei a murit.

Oligarhii ruşi ar fi ascuns moartea lui Putin

O bună perioadă de timp, liderul rus nu s-a afișat în public, iar marii reprezentanți ai Federației ar fi ascuns adevărul. Politicienii din jurul lui Putin ar fi povestit populației că președintele era grav bolnav.

Până în prezent, nu au fost dezvăluite mai multe informații cu privire la presupusa moarte lui Vladimir Putin.

Cel care conduce acum Rusia ar fi o sosie a acestuia, agreat de oamenii cu putere financiară din Rusia. Chiar dacă neverosimilă, dezvăluirea alimentează speculațiile din martie, când s-a discutat despre dispariția lui Putin.

Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susținut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat și că fostul ofițer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorințele elitelor din Rusia.

Văzută de mulți drept o excentrică, ziarista și-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soție a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăiește în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identități false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani.

Controversa a devenit rapid virală și a provocat o mulțime de glume, dar și dezbateri
Aceasta susține că fostul soț a fost trecut pe „linie moartă”, cei mai bogați oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit așa cum se așteptau interesele.

Tags: