Gabriela Dinu Vedete 28.12.2022 12:10

Vlad Drăgulin: CV, vârstă, biografie, surse de venit, afaceri

Vlad Drăgulin: CV, vârstă, biografie, surse de venit, afaceri

Vlad Drăgulin este un cunoscut om de umor din România şi personalitate TV. A devenit celebru după ce a fost cooptat de Mihai Bendeac în producţia „În puii mei”, de la Antena 1.

S-a născut în Buzău, pe 5 septembrie 1990, are 32 de ani şi este absolvent al Liceului de Artă M. Sterian din oraşul natal. S-a mutat în Bucureşti pentru a studia la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale. Îşi dorea, însă, în adolescenţă să devină avocat, dar l-a cunoscut pe Cătălin Naum, maestrul care i-a pregătit pe Florian Pitiş, Gheorghe Visu, Claudiu Bleonţ, Dan Bordeianu şi alţii.

Ce făcea Vlad Drăgulin până să devină „Malone”

Acesta a venit acasă la Drăgulin şi a încercat să-i convingă părinţii să-l lase la Bucureşti, la Teatrul Podul. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, iar Drăgulin a rămas în Buzău pentru a-şi continua studiile, dar după ce a promovat examenul de Bacalaureat s-a înscris la UNATC:

„În clasa a 12-a am început pregătirea pentru facultatea de drept, trebuia să învăţ pe rupte economie şi gramatică. M-am pregătit cu cei mai buni profesori, apoi am învăţat cu tata care este economist. Din păcate, am picat admiterea.

Tata nu a vrut să mă lase la o şcoală unde „să tocesc” patru ani şi m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale. Îşi propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanţi, eu am fost unul dintre cei păstraţi. După doar câteva repetiţii, profesorul Naum le-a spus părinţilor mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în Bucureşti. „O să devină un mare actor, aveţi aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezător”, a declarat Drăgulin.

Drăgulin se iubeşte în mare secret cu o blondă focoasă

A lucrat la Castel Film Studios ca actor, după care a fost cooptat în producţiile „În puii mei” sau „Băieţi de oraş”, unde lucra alături de Mihai Bendeac. A continuat să lucreze la Râzi, e gratis, Prima TV, 8pt, iar din toamna anului 2018, acesta înregistrează venituri din două job-uri, deoarece lucrează atât la Teatrul de Comedie din Bucureşti, cât şi la Radio Zu, de unde îi . Nu are afaceri şi face bani doar din actorie şi, uneori, chiar şi din imagine. Pe Vlad Drăgulin, cunoscut în special pentru rolul lui Malone, l-aţi putut vedea la Antena 1 la „X Factor” sau „iUmor”.

”Pentru mine ,,În puii mei!” se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci şi unu de ani abia împliniţi; eram foarte crud. În mod clar, experienţa aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar şi umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate şi am învăţat să fiu eficient în timpul scurt de repetiţii pe care l-am avut la dispoziţie. De atunci şi până acum sunt şapte ani care au însemnat multe scheciuri şi personaje ce au fost rezultatele multor nopţi nedormite. Este o etapă care se va încheia şi va lăsa loc unei alte etape, cu alte provocări ce ne vor permite să punem ştacheta şi mai sus”, povesteşte Vlad Drăgulin despre începuturile sale ca actor de show-uri de televiziune.

Date Biografice Vlad Drăgulin

Nume complet: Drăgulin Vlad
Data naşterii: 5 septembrie 1990 (32 de ani)
Locul naşterii: Buzău, România
Parteneră: Elena Manu

Vlad Drăgulin se iubeşte de un an cu o blondină pe care a ţinut-o secretă mai mult timp. Chiar şi atunci când a postat diverse imagini cu ea pe site-urile de socializare, „Malone” nu a vrut să îi dezvăluie identitatea. Nici la insistenţele prietenului Speak nu a vrut să îşi facă publică relaţia, pesemne că o relaţie ţinută departe de ochii curioşilor este ceea ce îşi doreşte actorul. În cele din urmă s-a aflat că blonda îi este alături de ceva timp, se numeşte Elena Manu şi este de profesie PR.