Gabriela Dinu Vedete 10.08.2023 19:25

Victoria Răileanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Victoria Răileanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Victoria Răileanu este o actriţă din România, născută pe 24 iulie 1988 la Rîşcani, în Republica Moldova, care a dat viaţă personajului Miky din serialul Vlad, difuzat pe Pro TV.

Atunci când era mică şi trăia în Basarabia, Victoria Răileanu era îndemnată de părinţi să devină farmacistă. Numai că au trimis-o tot către dezvoltarea laturii artistice, adică la balet sau pictură şi chiar călărie. Atunci când le-a spus părinţilor că vrea să fie actriţă, aceştia au fost surprinşi de faptul că ar putea face mai mult din asta decât un hobby.

Cine este Victoria Răileanu şi ce scrie în CV-ul ei?

Tatăl său se gândea că în scurt timp se va plictisi şi va alege altceva, aşa că a dus-o la călărie. Unde a mers până când a căzut de pe cap, şi-a rupt piciorul, nici balet nu mai putea face, aşa că pe perioada liceului a schimbat secţia de balet cu cea de actorie, iar acesta a fost începutul drumului pe care acum îl parcurge cu succes.

A jucat în clasa a 10-a la Teatrul Naţional din Timişoara în piesa We can dance, regizată de Mihaela Lichiardopol, în cadrul unui spectacol de teatru-dans, care se mula fix pe calităţile sale. A mai primit rolul din Krumm, în spectacolul regizat de Radu Afrim, iar la 15 ani primea primul rol într-un serial de televiziune, în Daria, iubirea mea, de la Acasă TV. Au continuar mai multe roluri în teatru şi seriale şi a avut câteva apariţii episodice în Las fierbinţi.

Drama divorţului

A fost căsătorită cu Conrad Mericoffer, iar după divorţ a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a merge mai departe. „Acum, că a mai trecut timpul, pot să spun foarte simplu: treci peste. Am muncit foarte mult cu mine. Mi-am pus întrebări la care am găsit răspunsuri destul de incomode, dar a trebuit să mi le accept, pentru că doar în felul ăsta am putut să evoluez și să îmi dau seama cu ce am greșit. A fost greu, dar orice divorț este greu.

E ceva normal să fie așa. Mi se pare că oamenii se așteaptă să treci ușor peste dacă tu ești cel care ia decizia. Dar nu e deloc așa. Asta nu înseamnă că nu am iubit, că am luat decizia ușor. Nu! O despărțire e grea pentru oricine”, a povestit Victoria Răileanu.

Pentru că a încercat să ţină totul ascuns de fiul său i-a fost cu atât mai greu, iar la un an după divorţ totul se afla şi în preda de la noi, afla şi cel mic, iar Victoria încerca în continuare să îşi vindece rănile provocate de despărţire. La doi ani de la divorţ, se îndrăgostea din nou de un tânăr pe nume Adrian, alături de care locuieşte în prezent.

Date Biografice Victoria Răileanu

Nume complet: Răileanu Victoria
Data naşterii: 24 iulie 1988
Locul naşterii: Rîşcani