Ioana Filipescu Vedete 30.06.2022 20:46

Vali Vijelie: CV, vârstă, înălțime, biografie, nume real, afaceri, familie, tarif pentru cântări

Vali Vijelie: CV, vârstă, înălțime, biografie, nume real, afaceri, familie, tarif pentru cântări

Vali Vijelie, pe numele real, Valentin Rusu, este unul dintre pionierii manelelor din România. Talentat din cale afară, Vijelie este unul dintre cei mai căutați cântăreți, așa că nu duce niciodată lipsă de evenimente.

Nu miră pe nimeni însă că și-a dus de la începuturile lui în lumea muzicală ascultătorii în extaz! Asta pentru că a avut și de la cine moșteni talentul: mama lui, Florica, este prima femeie din România care a cântat romanțe la un post de radio!

Viața lui Vali Vijelie nu a fost dintotdeauna în roz. Copilăria i-a fost ”scăldată” de sărăcie, de greutăți. Dar peste care a trecut! Cum? În vacanțele de vară, a muncit la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar și la câmp, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

Vali Vijelie biografie: vârstă, înălțime

Nume real: Valentin Rusu
Data nașterii: 7 iulie 1970
Vârsta: 51 de ani
Locul nașterii: București
Înălțime: 1,85 m

A renunțat la celebra mustață după un pariu cu Minodora

Vali Vijelie avea să facă un pariu ”nebunesc”, cu mulți ani în urmă. Iar prinsoarea a pus-o cu Minodora. Și a pierdut. În ce a constat pariul? Vali Vijelie i-a spus colegei sale de breaslă că, dacă reușește să facă zece ture de stadion, îi dă 500 de euro, mai mult, renunță la mustață.

Minodora a câștigat! „Eram la alt post și Minodora a zis că face zece ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și, dacă face zece ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15. Și mi-am dat mustața jos”, avea să povestească Vali Vijelie despre pariul care l-a lăsat și fără bani, și fără mustață. Dar i-a plăcut așa de mult look-ul, încât a rămas la el.

Vali Vijelie, patru copii și o nevastă înțelegătoare

Cu o familie frumoasă se mândrește Vali Vijelie, deși, în relația de căsnicie cu Carmen Rusu, a avut câteva ”derapaje”. Dar mariajul a rezistat de-a lungul timpului. ”Eu, când ajung în fața porții, îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a invățat, ține minte: `Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos, ești la fel ca toată lumea`.

Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine”, a spus Vali Vijelie.

Vali Vijelie are patru copii, Cati, Nuțu, Florin și Rafael. Doi sunt cu actuala soție, Carmen, doi, dintr-o relație anterioară.

Vali Vijelie, printre cei mai scumpi maneliști: 4.000 de euro pe oră!

Vali Vijelie este unul dintre cei mai scumpi cântăreți de muzică de petrecere! Tariful său pentru un eveniment atinge suma de 4.000 de euro pentru o singură oră! Indiferent că este vorba de nuntă sau de un simplu eveniment.

Dar tariful poate urca, lesne de înțeles, dacă doritorii de a avea la microfon o asemenea vedetă se întând pentru mai multe ore.

Mai mult, Vali Vijelie, și nu singurul, are parte de foarte multe dedicații, plătite, desigur, în sute de euro. Așa că Vali Vijelie se poate mândri, liniștit, cu o impresionantă avere de pe urma cântatului.

Pe lângă muzică, artistul are afaceri în domeniul imobiliar. Spune că a ridicat blocuri, dar nu știe exact numărul lor.