Gabriela Dinu Știri 14.10.2021 17:17

Unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 locații

Unde găsești cele mai bune eclere din București. Top 5 locații

Eclerele sunt un desert aparte, adorat de mulţi, care se pot face relativ uşor în casă. Dar majoritatea preferă să le consume în cofetării. În continuare, veţi afla care sunt cofetăriile din Bucureşti unde se mănâncă cele mai bune eclere.

Fie că vreţi un ecler sofisticat sau unul clasic, ce vă va aminti de copilările, în Capitală veţi găsi câteva locaţii unde să vă bucuraţi de desertul preferat.

Top 5 cofetării din Bucureşti unde se găsesc eclere delicioase

Unul dintre cele mai vizitate locuri pentru dulciurile sale delicioase şi ambalate într-un mod spectaculos este Chocolat. Aici, preţurile sunt puţin mai piperate, însă pentru un desert cu siguranţă merită să deschizi portofelul din când în când. Cele mai consumate eclere de la Chocolat sunt cele cu vanilie, ciocolată şi cafea, dar găsiţi cu siguranţă şi sortimente pentru alte gusturi.

La Paul preţurile sunt de nivel mediul şi de cele mai multe ori veţi găsi chiar oferte de 1 plus 1 gratis. Este o locaţie tradiţionalistă, având şi o istorie de pete 100 de ani în spate, şi se găseşte în multe locaţii din Bucureşti, în principal în mall-uri.

La French Revolution vei mânca un ecler clasic franţuzesc, după cum spune şi numele. Aici vei găsi şi arome exclusiviste, precum ecler cu portocale, ghimbir, fructul pasiunii etc.

Ecler cu ness şi ciocolată
Ecler cu ness şi ciocolată

La Armand – Maison du dessert se comandă cel mai des eclerul cu ness sau ciocolată. De aici se poate comanda şi cu livrare acasă, iar transportul este gratuit. Dacă vrei, totuşi, să mănânci o prăjitură în oraş, locaţia este la str. Armand Călinescu nr. 25.

La French Bakery se găsesc tot felul de deserturi specifice franţuzeşti şi nu numai. Se găseşte în următoarele locaţii str. Alexandru Constantinescu nr. 3, str. Benjamin Franklin nr. 9, str. Costache Negri nr. 1, Calea Victoriei nr. 39 sau str. Atelierului nr. 24, de unde poţi consuma oricând eclere din cele mai obişnuite sau din cele mai sofisticate. Depinde doar de tine şi de ce pofte ai atunci când alegi să le calci pragul.