Gabriela Dinu Știri 11.10.2023 17:16

Tudor Parhon: CV, Biografie, surse de venit, studii, ocupatie

Tudor Parhon: CV, Biografie,  surse de venit, studii, ocupatie

Tudor Parhon este fiul celebrei actriţe Carmen Tănase, cunoscută pentru rolul Flăcărică din filmul State de România. Mai nou, este Luminiţa Achim din serialul Clanul, de la Pro TV.

Tudor Parhon este de profesie regizor şi a lucrat vreme de mai mulţi ani în Olanda. Asta până când a decis să lase totul în urmă şi să se mute din nou în România.

Cine este şi cu ce se ocupă Tudor Parhon?

Tudor Parhon este absolvent al Facultăţii de Regie din Olanda, unde s-a stabilit după finalizarea studiilor şi şi-a făcut uşor, uşor o carieră. După ani întregi de studii şi muncă, acesta a decis însă să îşi urmeze adevăratul vis, acela de a profesa ca pictor.

Se pare că face bani frumoşi din pasiunea sa de când a început să îi dedice tot timpul şi să se ocupe exclusiv de ea. În urmă cu mai bine de un an, acesta a vândut câteva creaţii de-ale sale în cadrul unei expoziţii ce a avut loc la Biblioteca Naţională, cu preţuri pornind de la 500 de euro bucata. Nu este licenţiat în domeniu, nu a studiat, doar a pus pe pânză ceea ce a ştiut mai bine şi din pasiune şi pricepere a ieşit ceea ce face astăzi şi îi aduce fericirea.

Cu cât vinde Tudor Parhon un tablou?

O prezenţă extrem de discretă în spaţiul media, Tudor Parhon nu este bine cunoscut publicului larg. Mama sa, Carmen Tănase, a oferit mai multe detalii despre cum îi merge lui Tudor, cu noua meserie:

„Pictează, stă mai mult la București, acolo are toate cele necesare pentru pictură, și-a luat materiale noi, iar prin mai, iunie, e indicat să mai facem o expoziție. A terminat definitiv cu regia și teatrul, așa a decis el, merge doar pe partea de pictură.

El are acolo căsuța lui unde stă de ani de zile. Îmi trimite mereu ce lucrează. Nimeni nu l-a învățat, el era talentat’, povestea Carmen Tănase.

Ca mulţi dintre tinerii noii generaţii, şi Tudor Parhon a avut o perioadă când a fost dependent de tehnologie, de dragul jocurilor pe calculator: „Am căutat să nu-i lipsească nimic. Problema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc”, a mai spus Carmen Tănase, actriţa din Clanul.