Victor Dragodan Știri 26.12.2022 20:23

Trei sute de mii de prezervative folosite au fost curățate și pregătite pentru revânzare

Trei sute de mii de prezervative folosite au fost curățate și pregătite pentru revânzare

Pare o glumă, dar nu este. Cel puțin 300.000 de prezervative care au fost folosite erau pe cale să ajungă din nou la vânzare în Vietnam dacă poliția nu ar fi descoperit rețeaua care le curăța și le reambala. Cele 300.000 de prezervative au fost confiscate. 

Prezervativele erau spălate și reambalate

Peste 300.000 de prezervative uzate erau reambalate pentru a fi vândute, Lucrătorii au fost angajaţi pentru a curăţa şi usca prezervativele înainte de a le remodela cu dildo-uri din lemn de dimensiuni diferite, conform nypost.com.

Operațiunea de amploare a avut loc pe 19 septembrie în provincia Binh Duong, iar propietarul Pham Thi Thanh Ngoc, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut și a declarat că primea prezervativele folostie o dată pe lună de la o persoană necunoscută.

Citește și: Cea mai amuzantă reclamație. Ce a scris un client unei firme care livrează pizza 

Usca si sorta prezervativele

Pham Thi Thang Ngoc, creierul afacerii, usca prezervativele folosite, apoi le usca și le făcea să pară din nou proaspete. Marfă, care câtărește peste 300 de kilograme va fi folostiă ca probă, iar după asta urmează să fie distrusă.

Ofiţerul guvernamental a spus că „prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, aşa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul”.  Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susţin că au fost furnizate hotelurilor şi tarabelor din apropiere. Autoritățile sunt de părere că această rețea funcționa de mai mult timp, iar asta înseamnă că mai multe prezervative folosite și spălate au fost refolosite, ceea ce duce la un risc mare de transmitere a bolilor.

Prezervativele au apărut încă de acum 6000 de ani, când oameni au început să folosească intestinele animalelor ca și măsura de contracepție. Anual se vând peste 15 miliarde de prezervative în toată lumea.