Ionuț Nițulescu Altceva 04.10.2021 11:16

Tragedie de nedescris! Cine erau celelalte două românce care au murit la Milano

Tragedie de nedescris! Cine erau celelalte două românce care au murit la Milano

În accidentul aviatic de la Milano au murit 8 persoane! Toate cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil. Printre cei decedați se află Dan Petrescu, multimiliardarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români. Alături de el erau soția și fiul său.

În urmă cu puțin timp, s-a aflat că și fiicele unui cunoscut ziarist din România se află printre persoanele care au murit, după ce un avion privat înmatriculat la noi în ţară s-a prăbuşit la Milano.

Este vorba despre jurnalistul Dan „Miki” Alexandrescu, jurnalist sportiv specializat în Formula 1, care a murit anul trecut, în urma unui infarct, potrivit radu-tudor.ro.

El devenise cetăţean francez după plecarea din România, în anul 1981, iar fetele sale aveau cetăţenia franceză. Ele se numeau Claire şi Emilie Alexandresco. ”Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR în anii ’90, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, într-o clădire goală la marginea Milanului, în nordul Italiei. Toți cei opt oameni de la bord au murit. Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie.