Claudiu Melinte Știri 27.09.2021 13:40

Top 5 cele mai mari service-uri auto din Romania

Top 5 cele mai mari service-uri auto din Romania

Service-urile auto sunt foarte importante pentru soferi, asa ca nu ar fi rau sa stim exact care sunt cele mei bune dar si cele mei mari din Romania. Iata top 5 cele mai mari service-uri auto din Romania.

Orice sofer stie faptul ca un service auto bun, te poate scapa de foarte multe probleme la o masina. De asemenea, tehnologia pe care o gasim la acel service este si ea importanta, pentru ca masinile de ultima ora vin si cu tehnologie de ultima generatie. Iata care sunt top 10 cele mai mari service-uri auto din Romania.

AD Garage

Incepem acest top cu AD Garage, o cunoscuta retea de service-uri auto ce se regasesc in toata tara. De la Constanta, la Bucuresti, in Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Buzau sau Arad, veti gasi service-urile AD Garage in toate orasele mari din Romania. Acest service are scule electrice performante.

Reteaua de service-uri auto AD Garage are un avantaj, este vorba de disponibilitatea pieselor. Peste 300 de parteneri iti garanteaza faptul ca poti gasi toate piesele de care ai nevoie, intr-un timp foarte scurt.

Auto Schunn

De la bun inceput, trebuie sa stiti ca cei de la Auto Schunn sunt specializati in automobile marca Mercedes-Benz, asa ca daca detineti un astfel de autoturism si aveti probleme nu ar fi rau sa ii contactacti. Acest serice inclusiv sudeaza, si are aparate de sudura de cea mai buna calitate.

Service-urile Auto Schunn sunt situate in Arad, Deva, Sibiu, Suceava, dar si Timisoara. Printre serviciile oferite enumeram asistenta tehnica, diagnoza computerizata, ITP, tinichigerie, indreptari sasie, vopsitorie auto (Arad, Deva si Suceava), dar si service autoturisme, limuzine sau SUV.

Automobile Bavaria

Daca detineti un autoturism marca BMW sau MINI si intampinati diverse probleme, cei de la Automobile Bavaria sunt recomandarile noastre. Puteti gasi aceste service-uri auto in Bucuresti, Arad, Timisoara sau Cluj-Napoca.

Automobile Bavaria ofera servicii cum ar fi operatiuni de verificare si intretinere a automobilului, reparatii mecanice si electrice sau tinichigerie si vopsitorie.

Vianor

Reteaua de service-uri Vianor se intinde in toata toata si atunci cand aveti probleme cu acumulatorii, franele, sistemele de evacuare, amortizoarele sau pur si simplu vreti sa faceti ITP-ul, ei sunt persoanele de incredere.

Centrele Vianor se gasesc in toate orasele mari din Romania, asa ca daca o sa aveti probleme cu automobilul dumneavoastra, trebuie doar sa ii contactacti.

Bosch Car Service

Bosch este o compania care inspira seriozitate, asa ca era normal sa recomandam si reteaua de service Bosch Car Service. Aceste service-uri ofera diagnoza motor, schimbari de ulei si filtre, dar si service pentru autovehicule electrice si hibride.

Mai mult, la Bosch Car Service poti face inspectia inainte de concediu, inspectia inainte de iarna, inspectia de primavara sau service-ul unor componente electronice cum ar fi sistemul start/stop.