Gabriela Dinu Știri 28.10.2022 14:10

Top 10 împletituri simple pentru fetiţa ta sau pentru tine

Părul împletit a fost întotdeauna unul dintre trucurile la care femeile au apelat pentru a-şi da un refresh. Se folosesc şi la fetiţe, atunci când vor să se joace în voie, fără să le intre părul în ochi, dar pot fi purtate şi la evenimente deosebite.

Numai că nu oricine poate face o împletitură ca la carte. Sau cel puţin nu au exersat niciodată, căci odată ce vei citi trucurile următoare şi vei încerca să le pui în practică vei vedea că nu este chiar aşa o corvoadă să îţi prinzi părul într-o coadă împletită cu gust.

Idei de împletituri simple pentru fetiţa ta sau pentru tine

Aveţi nevoie de puţină răbdare şi atenţie, părul pe care veţi lucra trebuie să fie lung sau de lungime medie şi vă mai trebuie un accesoriu sau mai multe, depinde câte codiţe veţi face, pentru a prinde părul.

Împletiturile sunt folosite îndeosebi de mămicile care îşi trimit fetiţele la şcoală. Cu siguranţă că şi pe tine te-a trimis mama ta când erai elevă cu părul prins într-o coadă sau chiar două, pe care le-a împletit în prealabil. Este genul de coafură care le ajută pe cele mici să aibă un look ordonat, fără să le intre părul în ochi sau să le încurce vederea. Pentru asta, trebuie să împarţi părul în două părţi egale, apoi porneşti de la fiecare codiţă, de sus, încrucişând câte o şuviţă peste cealaltă.

Împletiturile simple pentru copii pot completa şi look-ul atunci când micuţa ta vrea să poarte părul desprins, dar doreşti să-i adaugi un mic artificiu şi îi împleteşti o coadă peste păr, ca o coroniţă.

Există o mulţime de alte tipuri de împletituri pe care să le foloseşti pe părul micuţei tale sau chiar pentru tine. În galeria foto ataşată acestui articol vei găsi cele mai interesante idei despre cum să vă aranjaţi părul de zi cu zi sau chiar pentru evenimente şi ieşiri în oraş sau parc.