Gabriela Dinu Utile 16.12.2022 17:59

Balansoare deosebite pentru grădină. Idei geniale de amenajări

Vara este pe cale să apară şi frigul de afară nu este descurajator pentru toată lumea, căci deja mulţi au început să îşi caute mobilierul perfect pentru grădină.

Serile de primăvară lungi vor fi mai interesante dacă vei privi apusul dintr-un balansoar. Şi ce savoare are cafeaua când o bei la tine în grădină, la umbra unui copac, într-un balansoar învelit cu perne pufoase şi pături.

Ce balansoare sunt potrivite pentru grădină sau balcon?

În continuare vă vom prezenta câteva idei interesante despre cum să îţi pregăteşti grădina pentru sezonul de primăvară şi vară care urmează, câteva balansoare potrivite pentru spaţii mari sau mici sau chiar pentru balcon, de ce nu.

Căci şi cei care locuiesc la bloc şi au ales confortul unui apartament sau a unei garsoniere duc dorul unei grădini, unde să se poată relaxa. Colţul tău de relaxare înseamnă locul în care te încarci cu energie, de unde îţi iei cele necesare ca să poţi continua. De aceea, nu trebuie să fii zgârcit atunci când îţi faci planul pentru grădina ta, micul tău colţ de rai.

Balansoarul poate fi achiziţionat sau chiar construit de tine. Ai nevoie de un leagăn clasic, oe care îl poţi agăţa de un copac, sau de lemn şi pricepere, ca să ţi-l poţi face chiar tu.

Imaginile pentru o grădină perfectă

În continuare, vă vom prezenta cele mai interesante idei de balansoare pentru grădină, care pot fi făcute acasă, ori cumpărate din magazinele de bricolaj de specialitate, cum sunt Hornbach, Leroy Merlin, Dedeman şi altele. Imaginile cu acestea pot fi consultate în galeria foto ataşată acestui articol.

Dacă eşti mai inventiv din fire, balansoarul tău poate fi făcut dintr-un simplu cauciuc, agăţat de un copac straşnic de la tine din grădină.

Dacă ai copii şi te temi de eventualele pericole la care i-ai putea expune, atunci ai nevoie de un balansoar care să ofere stabilitate şi siguranţă, în care să nu se poată răni cei mici.