Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 17:29

Ți-o amintești pe sora lui Babi Minune? Cum arată cum Petruța. Făcea furori de mică, dar stai să o vezi acum

Ți-o amintești pe sora lui Babi Minune? Cum arată cum Petruța. Făcea furori de mică, dar stai să o vezi acum

Sunt chipuri care îți intră în minte pentru totdeauna, chiar și odată cu trecerea anilor, mai ales când vine vorba de copii. De fetița cu geamantanul și al ei „Ghiță” îți vei aminti mereu, chiar și acum, când  Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă. La fel este și cazul „micului Hercule” sau al Petruței, sora lui Babi Minune. Alături de fratele ei, copila făcea furori pe ritmuri de manele în urmă cu ceva ani.

Timpul nu a stat în loc nici pentru ei. Babi Minune a ajuns la vârsta de 24 de ani și face în continuare ceea ce-i place. Este cântăreț de manele. Ce-i drept, nu mai este însoțit pe scenă de sora lui mai mică, Petruța, care pare însă să-i calce pe urme, ceea ce arată că talentul este moștenire de familie.

Ce s-a întâmplat cu Petruța, sora lui Babi Minune

Simpatica fetiță care dansa pe ritmuri orientale și îi cucerea pe toți cu zâmbetul inocent s-a transformat într-o domnișoară seducătoare. Și-a păstrat pasiunea pentru muzică, însă este schimbată complet. Acum are 18 ani și este o blondă sexy, după care orice bărbat ar întoarce capul.

Așa arată acum Petruța, sora lui Babi Minune
Așa arată acum Petruța, sora lui Babi Minune

Citește și: Daniela Gyorfi, criticată aspru: „Te-ai desfigurat pe bani”. Cum arăta înainte de operațiile estetice

Petruța face furori pe YouTube

Toată lumea și-o amintește pe Petruța îmbrăcată într-o fusta tradiţională ţigănească şi cu o camaşă cu vedere la buric. Fetița, deși la o vârstă fragedă, avea multă adrenalină pe ringul de dans!

A renunțat la rolul de dansatoare și s-a lansat în muzică. A lansat piesa ”Aş face pact cu Dumnezeu”, care a strâns zeci de mii de vizualizări pe YouTube, aceasta fiind melodia care i-a adus succesul. Nu a vrut să mai fie percepută drept „sora lui Babi Minune”, așa că a ales să-și facă singură un nume în lumea manelelor.

Ultima piesă lansată în urmă cu două luni i-a adus peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Fanii sunt surprinși când află că este sora lui Babi Minune și o felicită pentru succesul său.