Gabriela Dinu Știri 12.10.2023 20:40

Teodora Stoica: CV, Biografie, surse de venit, studii, ocupaţie

Teodora Stoica: CV, Biografie, surse de venit, studii, ocupaţie

Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica, manager la FCSB. Are 29 de ani, este pasionată de sport şi a trecut printr-o cumpănă greu de imaginat.

A fost diagnosticată cu boala secolului, cancer, şi a vorbit despre asta într-un podcast, abia după ce a reuşit să se vindece. Tatăl său, MM Stoica, i-a fost alături în încercarea teribilă pe care a avut-o.

Cine este şi cu ce se ocupă Teodora Stoica

În discuţia avută cu Cătălin Măruţă, în cadrul podcastului pe care acesta îl face, Teodora a povestit mai multe despre job-ul său. Este expert de Social Media în cadrul clubului patronat de Gigi Becali încă din 2018, de unde scoate bani frumoşi.

„Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a declarat Teodora Stoica.

Ajutată atunci când a avut cancer

Nu foarte multe persoane au ştiut de boala cu care s-a confruntat Teodora. Cel puţin nu în perioada cât cancerul a fost activ. Gigi Becali a fost unul dintre oamenii care a ştiut totul despre asta şi cu care tânăra discuta deseori, inclusiv despre alimentaţie.

„Relația mea cu Gigi este foarte bună. M-a ajutat mult în momentele dificile. Când mai mănânc lactate, eu mănânc doar de oaie și mănânc doar de la el. La el sunt cele mai bune. El știe exact. Când am avut problema și mă mai duceam la el să iau brânză, el mi-a zis «Da, cancerul se hrănește cu… lactate». Faci ce vrei cu viața ta, dar vaca e de evitat, pentru că are cazeină. Evit prăjeala, zahărul”.

Se iubeşte cu un actor celebru

De câteva luni, Teodora are o relaţie cu Bro Mania, cunoscutul creator de conţinut şi, mai nou, om de film. Acesta a produs şi a jucat în creaţia Team Buulding, ce a avut un real succes. Cei doi nu au făcut publică relaţia, însă au fost surprinşi împreună la un festival cunoscut de muzică din Bucureşti.

Date biografice Teodora Stoica

Nume complet: 1994
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Bro Mania