Gabriela Dinu Altceva 09.07.2024 17:34

Tavi Clonda dezvăluie adevăruldespre relația Cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda dezvăluie adevăruldespre relația Cu Gabriela Cristea

S-a temut vreodată Tavi Clonda că este doar un pansament pentru Gabriela Cristea? Artistul a dezvăluit lucruri neștiute despre relația lor și a vorbit deschis despre temerile și iubirea care îi leagă.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea: Povestea unei iubiri neconvenționale

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor, deși la începuturi controversată, a devenit în timp un model pentru mulți. Pe paginile lor de socializare, cei doi primesc constant mii de aprecieri și mesaje de susținere din partea fanilor. Însă, ca orice poveste de dragoste, și relația lor a avut provocările ei.

Atunci când s-au cunoscut, Gabriela Cristea tocmai ieșise dintr-o relație tumultuoasă și nu mai era pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. În acest context, întrebarea dacă Tavi s-a simțit vreodată ca un pansament pentru vedetă a apărut firesc.

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă”
Într-un interviu recent acordat emisiunii „În Oglindă”, Tavi Clonda a vorbit deschis despre începuturile relației sale cu Gabriela și despre temerile care ar fi putut apărea.

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă. Dacă cineva te părăsește sau te dezamăgește, tu știi cine ești. Eu știu cine sunt, pot să îmi iau câte palme vreau, că stau drept. Dacă se întâmpla lucrul ăla, așa a fost să fie. Dar, nu mi-a fost teamă, nu știu de ce. Povesteam foarte mult pe vremea aia, și acum o mai facem. Ea un an de zile a stat singură, a fost curtată de o grămadă de bărbați, tocmai de aia a făcut asta,” a declarat Tavi.

Artistul a subliniat faptul că relația lor a fost una bazată pe comunicare și încredere. „Nu se aștepta să se lege ceva cu mine, dar când a început să simtă lucruri a zis să încerce. Nu mi-a fost teamă, plus de asta când te bagi într-o chestie frumoasă, dacă te bagi cu frică, nu ai făcut nimic. Nu aveam niciun plan de viitor. Eram ca doi adolescenți, pentru care nu contează că plouă, nu ne uităm la vreme. Cam așa am fost noi, un pic cu capul în nori, suntem la fel din foarte multe puncte de vedere și așa a funcționat la noi.”

Gabriela Cristea răspunde criticilor privind diferența de vârstă

Un aspect care a stârnit controverse în rândul internauților a fost diferența de vârstă dintre Gabriela și Tavi. Vedeta a abordat acest subiect cu sinceritate, dezvăluind cum a influențat aceasta relația lor.

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă,” a explicat Gabriela Cristea într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a povestit că, la începutul relației, niciunul dintre ei nu a pus accent pe vârstă. „În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior, ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment.”

Gabriela Cristea a răspuns și celor care au criticat această diferență de vârstă, făcând referire la replicile lipsită de respect pe care le-a primit. „Și acum intervine „radio șanț». Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta, pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat mai mic cu câțiva ani. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii.”

O relație bazată pe încredere și respect
Istoria de iubire dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda este una care demonstrează că încrederea și respectul sunt fundamentale într-o relație. În ciuda provocărilor și a criticilor, cei doi rămân uniți și continuă să fie un exemplu de stabilitate și iubire pentru fanii lor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea ne arată că, indiferent de circumstanțe, dragostea adevărată poate depăși orice obstacol. Relația lor rămâne o poveste de inspirație pentru mulți și subliniază importanța comunicării și încrederii reciproce.